מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים להשמנהאור02/04/2009
שלום אני בן עשרים ושלוש ואני שוקל שישים והגובה שלי מטר שבעים ומשהו ואני מנסה להשמין ולא מצליח אני משתדל לאכול הרבה דברים שמשמינם וזה לא עוזר רציתי לדעת איזה סוג של וטימינים היית ממליץ לי כי אני רזה וזה מפריע לי ביום יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקה לעליה במשקל
איציק ברדה02/04/2009שלום לך
ויטמינים אינם בעלי ערך קלורי לכן הם אינם יכולים לעלות אותך במשקל.
ישנם ויטמינים מסוג B קומפלקס היכולים לעיתים לעורר תאבון אך אני מבין לפי דבריך שזה לא הבעיה.
חשוב לערוך בדיקות כלליות ובהם לבדוק את בלוטת התריס וקצב חילוף החומרים אצלך.
אם הכל תקין תוסף התזונה היחיד שיכול לעזור לך בעליה במשקל הוא אבקה בשם וויט גינר של GNC המגיעה בטעמי וניל ושוקולד ומעניקה לך תוספת קלורית שתסייע לך לעלות במשקל.
חג שמח
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים להשמנה
אור02/04/2009איציק תודה רבה על ההמלצה אני ילך לקנות את זה ולנסות
חג שמח
אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHRHSV CNAEK
דדון שלום28/05/2010שלום ובקר טוב אני מאובחן כחולה קרוהון מזה כ 4 5 שנים בתקופה האחרונה חלה הרעה ובמקביל גם ירידה במשקל ב 16 פברו נשקלתי כ 70.4 קג וקיבלתי דיאטת דלת פחמימות בגלל הפריזדון שמעלה לי את הסוכר נכון להיום אני שוקל כ 66 67 קג האם זה סביר ומה אפשר לשפר כדי לעלות במשקל יש תאבון רגיל אבל לא אוכל הרבה הטפריט שלי הוא כ 4 פרוסות לחם ביום מנת בשר עוף בדכלל לא ירקות חצי אבוקדו 2 3 ביצים ביום מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)