סידן והרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן והרזיה
    גדי
    05/04/2009

שלום קראתי בכמה מאמרים שסידן מסיע לשרפת שומנים ולהרזיה.
    איך בדיוק עובד התהליך כלומר איך הסידן גורם להגברת שרפת השומן?

מתי במהלך היום כדאי לקחת תוסף סידן ציטרט? ,האם לפני או אחרי אימון?כדי שיתן אפקט מקסימלי.

תודה ,גדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן והרזיה

הוספת תגובה

• סידן שורף שומנים ?

איציק ברדה
    05/04/2009

שלום לך
    לי לא ידוע שסידן כמינרל בודד הוא שורף שומן מענין אותי מי כתב את המאמרים שקראת?
    ישנה סברה שנבדקה במחקר שנערך שלדברי החוקרים מאוניברסיטת טנסי, סידן, יחד עם מרכיבים אחרים המצויים במוצרי החלב, ממריץ למעשה את חילוף החומרים ובעקבות כך הגוף אמור לשרוף שומן עודף מהר יותר. נשים שנהנו משריפת השומנים הגדולה ביותר צרכו שלוש מנות מוצרי חלב

ו-1,200 מ"ג סידן ביום.

זמן הספיגה הטוב ביותר של הסידן הוא בלילה ליפני השינה.

בבברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן בשילוב יוגורט ביו - שורף שומני

חנה מידן
    04/11/2009

מזה זמן רב אני מחפשת בכל המקומות האפשריים למצוא סידן בשקיות שעד לפני כשנתיים שווק ע"י דקסון בשם "קל סידן" אך ללא הצלחה, בתקופה של כ- 3 שנים השתמשתי כמעט באופן קבוע באבקת סידן עם יוגורט ביו, ונדהמתי מקצב חילוף החומרים וירידה בשומן בטני, שם נקודת הצטברות השומן הבעיייתית בגופי. אם יש לכם מידע כלשהו היכן אפשר רכוש "קל סידן "כ1000 מ"ג אשמח מאוד ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו