מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרזהדנה13/04/2009
שלום. אני בת 21 ויש לי תופעה מוזרה.
בתחילת הצבא הייתי במשקל גופני אידיאלי. המצב המשיך במשך כמעט כל השנתיים. לקראת הסוף כבר התחלתי ממש לזלז.. ואכלתי רק חומוס עם לחם. באמת בלי תקנה בוקר צהרים וערב כמויות של חומוס ולחם לבן.
השתחררתי. למען האמת לא עליתי יותר מדי במשקל אבל בכל זאת עליתי קצת.
אז המשכתי לזלזל ולאכול בבוקר חמאה עם לחם וגבינות שמינות בבוקר בצהרים כמויות של חומוס בלי הבחנה וגם בערב.. שוב לא שמתי לב אבל כנראה ששמנתי קצת. כרגע אני 1.65מטר ושוקלת 60.ק"ג מי היה מאמין!
מכאן שעשיתי שינוי והפסקתי עם כל ההרגלים המגונים האלה.
בבוקר סלט עם לחם שחור קל צהרים מנה סבירה של בשר ופחמימות ובערב יוגורט.
עכשיו אין בכלל חומוס או חמאה.. או קטשופ שגם אליו הייתי מכורה.
העניין הוא שכבר עבר חודש מאז השינוי ואין שום שינוי!.. אפילו גרם לא ירדתי!!.. ובאמת שאני אוכלת מסודר איך להסביר את זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוף חומרים
איציק ברדה21/04/2009שלום לך
אני ממליץ לך לגשת לאיש מקצוע נטרופת או דיאטנית קלינית שיעברו על בדיקות הדם שלך ובינהם בלוטת התריס לבדוק קצב חילוף חומרים.
כמו כן לבדוק מה את אוכלת והאם את עושה גם פעילות גופנית?
(לפעמים חוסר בחלבון גורם להאטה בחילוף חומרים ותוספת חלבון יכולה להאיץ את הירידה במשקל ),האם את שותה מספיק מים האם את שותה משקאות מתוקים ועוד,,, קשה מאד לתת תשובות לבעיות הרזיה בפורומים.
החשוב ביותר לא להיתיאש את בדרך נכונה ותוצאות יכולות להיות גם אחרי חודשיים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)