אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    לי
    12/08/2007

שלום,
    רציתי לשאול אם יש ויטמינים או תוספי תזונה כלשהם שיכולים לסייע בטיפול באקנה בעור הפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

איציק ברדה
    12/08/2007

שלום לך
    השאלה מאד כללית חסר לי פרטים כמו באיזה איזור האקנה מה גילך כמה זמן נמשך האקנה האם עברת טיפולים כל שהם באקנה האם הפצעים מוגלתיים גדולים קטנים.
    כעיקרון ישנם מספר תוספי תזונה היכולים לסייע בטיפול באקנה בינהם ויטמין A מינרל בשם אבץ פיקולינט בתוספת נחושת צמחים כגון אסטרגלוס במידה והפצעים מוגלתיים ועוד.
    במידה ותשלים/י את שאר הפרטים אולי אוכל לסייע יותר בפירוט .
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

לי
    12/08/2007

אני בת 20, לפני כשלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות דיאנה שנטלתי במשך כשנה ( שעזרו לי מאוד בטיפול באקנה- הפנים נהיו נקיות לגמרי מפצעים), מהרגע שהפסקתי התחילו לגדול לי המון פצעים קטנים צפופים ואדומים וחלקם מעט מוגלתיים באזור המצח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

לי
    15/08/2007

הוספתי פרטים על עצמי אשמח אם תענו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו