מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באקנה רוזציאה בצמחי מרפאמירי20/04/2009
שלום לך,
אודה לך אם אוכל לקבל הסבר על מהות הטיפול האלטרנטיבי לאקנה רוזציאה-מחלת עור כרונית
המאופיינת בנימיות דם ובלוטות חלב מודלקות-הרפואה הקונבנציונלית מציעה אנטיביוטקה שעם
הזמן אינה עוזרת לטווח ארוך.
התייעצתי עם נטורופתית וגם עם נציגה של אחת מחב' תוספי המזון ואני מקבלת תשובות לא ממוקדות
מציעים לי לקחת המון דברים כגון: דיטוקס לטיהור הכבד, אורגנו פראי כאנטיביוטיקה, צמחי מרפא
ויטמינים.
איך אפשר לדעת שזה יעזור? תרכובות שונות של צמחים טובות לכל מיני מחלות ובעיות וחוסר
המיקוד יוצר אצלי בלבול.
אשמח לקבל הסבר קצר והמלצה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה רוזציאה
איציק ברדה21/04/2009שלום לך
רוזציאה- Rosacea : המכונה לעיתים גם אקנה של הגיל המבוגר,שכיחה בעיקר באנשים עם עור בהיר ומופיעה לרוב אחרי גיל 30. בההתחלה יש לרוב אודם על הלחיים, המצח והסנטר.בהמשך החיים יכולים להתפתח באותם אזורים פצעונים קטנים דמויי אקנה ונימיות דם מורחבות Cuprose .
מה הם סימני הרוזציאה?
הסמקה ואודם קבוע של עור הפנים: להרבה מהאנשים עםרוזציאהיש נטייה להסמקת העור. בתחילת המחלה הסומק מופיע ונעלם. בהמשך הוא הופך לאודם קבוע בלחיים, במצח ובסנטר.
קשריות ופצעונים קטנים: במהלך השנים מופיעים אצל האנשים עם סבוריאה פצעונים אדומים קטנים הדומים לאקנה (פצעי בגרות). בניגוד לעור עם אקנה - לאנשים עם רוזציאה אין קומדונים (נקודות שחורות ולבנות) והפצעונים שלהם בדרך כלל אינם מופיעים על הצוואר הגב או החזה.
הטיפול ברפואה המשלימה שונה מהרפואה הקונבקציונלית בכך שהוא מאד אישי ולכל מטפל יש את הדרך והניסיון שלו לכן תוכלי לקבל כיונים שונים לטיפול רובם יציאו בהתחלה סוג של ניקוי רעלים(בדר"כ ניקוי כבד) והמשך טיפול אשר אמור להיות אישי לך.
הייתי ממליץ לך להיועץ עם איש מקצוע בצורה אישית על מנת להרכיב לך תוכנית טיפולית.
לשימוש חיצוני לי אישית יש ניסיון טוב עם מוצרי חברת קמדיס.
את יכולה לקרוא עליהם באתר שלהם.
אך בכל זאת אני ממליץ לך להיועץ עםאדם מקצועי .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ידוע לך על מקרים שנרפאו מרוזצאה
מירי21/04/2009
תודה על תשובתך, האם ידוע לך על מקרים של חולי רוזציאה שנרפאו בטיפול אלטרנטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נכון הטיפול ברפואה המשלימה יכול להתמשך על יותר זמן אך בפרוש יכול לסייע בריפוי אקנה רוזצאה(כל מקרה לגופו),ניתן גם לשלב בין הטיפולים הקונבקצינאלים למשלימים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגנו פראי
מירי21/04/2009
המליצו לי מאוד על כמוסות אורגנו פראי המשמש תחליף לאנטיביוטיקה-לדעתך זה יעיל למקרה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגנו פראי
יתכן את יכולה לנסות לי אין ניסיון אם תוסף זה וכמו כן אני חושב שיש לטפל גם מבחוץ וגם מבפנים כך הטיפול יהיה יעיל יותר
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)