מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי סידןיוני20/03/2007
שלום לכם,
אני משתדל להימנע ככל הניתן ממוצרי חלב (זה עושה לי רע) ומנסה להשלים את הסידן ממקורות אחרים כמו ירקות ירוקים וכד', אבל נראה לי שזה לא מספיק. איך בודקים אם יש לי כמות סידן מספיקה בגוף ואיך יודעים מתי הגיע הזמן לקחת תוסף סידן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן במזון וכתוסף
איציק ברדה20/03/2007שלום לך
הסידן הינו מינרל בעל ערך תזונתי חשוב ביותר בגוף האדם,רוב הסידן נמצא בעצמות ,בשיניים וחלקו הקטן ברקמות הרכות,לסידן ישנה חשיבות גבוה לתפקוד השרירים בגוף ובינהם שריר הלב.
במזון הסידן נמצא ב שקדים,ירקות ירוקים,מוצרי חלב,שומשום(טחינה,חלבה) ועוד.
המינון המומלץ ליום לאדם מגיל 18 ומעלה הוא בין 1000 ל1500 מ"ג של סידן ביום.(לאדם בריא)
בכל סוג מזון שאתה אוכל רשום את כמות הסידן שהוא מכיל סביר להניח שאתה לא מגיע לכמות של 1000 מ"ג ביום ביחוד כאשר אינך אוכל מוצרי חלב.
לכן מומלץ להשתמש בתוספי תזונה המכילים סידן.
אני ממליץ על סידן מסוג סידןCCM זהו סידן מסוג ציטראט בתוספת חומצת תפוחי עץ המשמשת להגברת ספיגת הסידן בגוף.
כל כמוסה מכילה 200 מ"ג של סידן נספג, כך שתוכל להתאים את המינון על פי תזונתך האישית.
ממולץ לא לקבל מנות גדולות של סידן בבת אחת הדבר מקשה על הספיגה.
הזמנים המומלצים ללקיחת סידן הם אחרי האוכל וליפני השינה.
לידיעתך סידן מסוג CCM או בשמו קלצימט לא גורם לאבנים בכליות,ומותר לשימוש גם לסובלים מאבנים בכליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)