תוסף מזון פרוביוטיק בעקבות פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף מזון פרוביוטיק בעקבות פטריה
    HANI
    16/08/2007

לפני שבוע רופא הנשים בדק אותי וזיהה שיש לי קנדידה על סמך פטריה חוזרת כבר כמה חודשים!הוא המליץ לי לקחת פרוביוטיק פמינה ולבדוק האם הפטריה חולפת אחרי 30 יום!אני כבר נואשת מאחר וכבר כמה חודשים שאני סובלת מכאבים ביחסי המין ואין לי מושג איך לזהות האם זה מהפטריה או ממשהו אחר! מה עליי לעשות???
    תודה חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בקנדידה

בועז שוורץ
    16/08/2007

חני שלום
    טיפול בקנדידה הינו ארוך ודורש מחוייבות והתמדה מצידך.
    התזונה צריכה להימנע ממתוקים, קמח לבן, משקאות קלים, קטשופ , מיונז, פטריות, בוטנים ומעט פירות- בעיקר תפוח, הימנעי ממוצרים המכילים שמרים- אלכוהול, לחם קל, מוצרים מותססים ועוד.
    צרכי בעיקר פחממות מורכבות- מלאות, הרבה ירקות, יוגורט ביו, קטניות, בשר, דגים וזרעים- אגוזים, שקדים גרעיני דלעת לא קלויים.
    בתחום התוספי מזון: מומלץ לצרוך מגה פרוביוטיק של חברת גרמזה: מוצר המרוכז פי 2.5 מהפרוביוטיק פמינה ואפילו זול יותר. נטלי 2 כמוסות ביום.
    משקה כלורופיל של חברת גרמזה יעזור בניקוי הגוף מרעלים ויתמוך בטיפול.
    הכנסי לאתר החברה www.gramse.com למידע מקצועי ורפואי וקראי על הקנדידה והטיפול בה.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו