שימוש ב"רעמה" למניעת נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש ב"רעמה" למניעת נשירת שיער
    סיגל
    18/08/2007

שלום רב,

עקב נשירת שיער, נטלתי כמוסות למניעת הנשירה בשם "רעמה" (HAIR-FORCE), של חב' CAL, במינון של 2 כמוסות ליום.

לאחר כ - 4-5 חדשים, נעצרה הנשירה, והחלה צמיחה מחודשת של שיער.

נכון להיום, פגה השפעת התכשיר, והוא אינו מסייע לי יותר, למרות שאני מתמידה בלקיחתו.

מהי לדעתך הסיבה להפסקת השפעת התכשיר?האם כדאי לנסות תכשיר אחר, ואם כן אשמח לשמוע את המלצתך. לתכשיר תחליפי.

ברצוני לציין כי רמות הברזל בדמי - נמוכות מעט, ע"פ חוו"ד רופאי המשפחה והעור שלי, אולם לא במידה שתגרום לנשירה.

בתודה מראש לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה בועז שוורץ

בועז שוורץ
    19/08/2007

שלום סיגל
    זה לא חדש וזה קורה לפעמים למרות שהמוצר טוב מאוד.
    דעי שמחסור ולא חייב להיות חמור של ברזל יכול להביא לנשירת שיער, ציפורניים מתפצלות ובעיות בעור. לכן במצב כזה את חייבת לקרחת פלורדיקס.ף תוסף ברזל אורגני שיגרום לאיזון במשק הברזל ולחחיזוק הגוף בכלל.
    מחקר שנעשה על הפלורדיקס בקרב אנשים אנמים שסבלו מנשירת שיער הראה כי 50% מהנבדקים דיווחו על שיפור במצבם כבר אחרי חודש.
    פלורדיקס של חברת גרמזה הינו מוצר אורגני ללא חומרים משמרים לכן יש לשמור אותו במקרר לאחר הפתיחה.
    מניון 10 מ"ל פעמיים ביום מעט לפני האוכל לחודש הראשון, לאחר מכן 10 מ"ל ביום לפחות עוד חודשיים.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו