מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיכרון וריכוזאנג'לו31/05/2009
שלום
אני בן 28 וסובל מגיל צעיר מבעיות של ריכוז, הקשבה וזיכרון. הבעיות מתבטאות ב:
חוסר תשומת לב לתוכן כשמישהו מדבר אליי
איבוד חפצים קטנים כגון :מפתחות וסלולרי
קושי בקריאה ממושכת בעיקר באנגלית (למרות שהאנגלית שלי טובה)
בעיות בעבודה: אני נעזר בצ'ק ליסט וחייב לרשום כל דבר שעשיתי אחרת לא אזכור שעשיתי אותו
במהלך הלימודים שלי בתיכון ובאוניברסיטה נמנעתי מללכת לאבחון בנושא, כי לא ביקשתי הקלות בלימודים ופחדתי מנטילת תרופות באופן קבוע.
אני אוכל כל יום 3 ארוחות גדולות ובריאות. אני מכור למתוקים ומנשנש בין הארוחות מדי פעם (אבל נשאר רזה).
מה אני לא עושה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשב וריכוז
איציק ברדה03/06/2009שלום לך
כנראה שאתה עושה הכל בסדר אך לפעמים ישנם חומרים שהגוף צריך אותם ולחלק מהאנשים הם חסרים.(הדבר דומה למי שלא יכול לפרק סוכר ולכן הוא זקוק לאינסולין)
לכן אני ממליץ לך לעשות בדיקות כלליות ולהיועץ עם איש מקצוע .לעיתים יש חוסר בB12 לעיתים יש צורך להוסיף חומצות שומן חייונית במידה והם לא נמצאים בכמות מספקת בתפריט.
ועוד...
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)