להתחזק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחזק
    דייויד
    21/08/2007

שלום רב, אני עושה הרבה טיולי אופניים ארוכים של עשרות ק"מ כל שבוע ולאחרונה אני מרתחיל להרגיש קצת תשוש. אני בן 45, בכושר טוב וכמעט ללא עודף משקל - על איזה תוספי תזונה אתם ממליצים לי?
    תודה, דיויד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתחזק

הוספת תגובה

• ,תשובה

בועז שוורץ
    21/08/2007

שלום דיוויד
    מס ' דגשים יש לתת לאדם עם אופי פעילות שלך.
    1. בדוק את רמות הברזל שלך מאוד יכול להיות שאתה אנמי, יש לזכור כי פעילות ספורטיבית בעיקר אירובית קשה שוחקתאת מאגרי הברזל בגופך. על תסתפק בבדיקת המוגלובין בלבד, בדוק רמות: פריטין, טרנספרין וברזל.
    במצב של חוסר במשק הברזל נטול פלורדיקס: תוסף ברזל אורגני התורם לעליית משק הברזל אך גם משפר אנרגיה, תפקודי מע' העיכול וזמינותו פשוט בלתי ניתנת להשוואה , כמובן הוא אנינו ורם לעצירות, המוצר של חברת גרמזה, 10-20 מ"ל ביום לפני האוכל.אתה מוזמן להיכנס לאתר החברה להוריד קופון 15% הנחה. הכתובת: www.gramse.com
    2. בדוק את תזונתך יתכן כי אתה צריך להוסיף אבקת חלבונים(חומצות אמינו) כדי למנוע פירוק שריר ולשפר את סיבולת השרירים ותפקודם כמו גם שיקומם לאחר פעילות מאומצת.
    3. תוספת קיו 10 תשפר את ייצור האנרגיה באים, בשרירים ובעיקר את תפוקת שריר הלב, במקרה שאתה נוטל קח קיו 10 בטכנולוגיה פטנטית של חברת גרמזה. שמו: קיו מלט Qmelt פשוט יעילותו רבה יותר. תוכל למצוא אותו במרשם ההנחה שתוריד מהאתר. יש לקחת פעמיים ביום 1 בבוקר ושני בהצהרים או אחר הצהרים- לא בערב!!! הוא ממריץ.
    4. מנסיוני גם מולטי ויטמין של פלורדיקס תורם לאנרגיה, תחזוקה ועמידות הגוף בפני סטרס. 10-20 מ"ל ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו