כדורי דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי דיאטה
    ללא שם
    16/06/2009

שלום! יש לי עודף משקל של 5-7 קילו. רציתי לדעת אם כדוריי הדיאטה יעזרו במצב שלי.הרי אם אדם שיש לו 20 קילו עודף יקח אותם אז הוא יראה שינוי מהיר- האם אצלי יראו?

ואם ניתן להמליץ על כדורי הרזייה, מה עדיף? (הבנתי שיש כאלו שמשלשלים ולכן לא באמת מרזים אלא מוציאים מים..). אני מחפשת כאלו שידכאו את התאבון כי אני מנשנשת המון.(אוכלת כ30000 קלוריות.)
    אני אנסה לשלב ספורט פה ושם, אבל אם יש כדורים שיעזרו גם להורדת משקל קטנה כשלי, אשמח לנסות.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי דיאטה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    16/06/2009

שלום דין
    ראשית אני חייב לציין שאין, אבל ממש אין תרופות פלא, לכן אין תחליף לפעילות ספורטיבית, ומאזן קלורי נכון וחכם, מאזן קלורי אומר להוציא יותר מאשר מכניסים, חכם אומר : שימוש בתזונה מלאה, רוויה בסיבים תזונתיים, עשירה בירקות, קטניות ובתקופה בראשונה עשירה בחלבונים על חשבון הורדה בפחמימות - עד הגעה לשמקל רצויי.
    לגבי דיכוי התאבון: ישנן רופאים סיניים המבצעים דיקור באוזן , באיזור התאבון וגורמים להפחתה משמעותית בדחף לאכול, זה בהחלט לא תחליף לתזונה מאוזנת ושקולה לאחר שהגעת למשקל הרצוי.
    באם את באיזור המרכז טל' של קליניקה שכזאת: 03-6439355
    כל טוב ובהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו