כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    הילה
    23/08/2007

[a href=http:// id=link]שלום אני ישמח אם תענו לי על השאלות יש לי בעיה של חילוף חומרים ועצירות מה יכול לעזור?

תפיסות שרירים קשה מה יכול לעזור ולמנוע ? אני אוהבת ספורט וזה חשוב לי וקשה לי ככה

ומדי פעם יש לי סחרחורות ואני רועדת אני ממש ישמח לעצות תודה [/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה תשובות

איציק ברדה
    23/08/2007

הילה שלום
    לגבי הנושא של הסחרחורות הייתי ממליץ לך ללכת ולהבדק אצל רופא המשפחה שאולי יפנה אותך לבדיקות דם בכדי לנסות ולמצוא את גורם הסחרחורות והרעידות.
    לגבי עצירות חשוב בייחוד בימי הקיץ להרבות בשתית מים כמו כן להוסיף סיבים תזונתיים לתפריט היומי כגון קואקר,דגנים מלאים ועוד.
    ניתן להשתמש גם בכמוסות המכילים סיבים כמ כמוסות פסיליום של חברת GNC אך יש לשתות איתם הרבה מים.
    לגבי השרירים בדר"כ מדובר בחוסר במינרל המגנזיום אני ממליץ על כמוסה אחת של 250 מ"ג של מגנזיום קומפלקס ליפני השינה.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איציק ברדה יוצא לשרות מילואים

איציק ברדה
    23/08/2007

גולשי הפורום שלום אני יוצא לשרות מילואים ואחזור בתאריך 12/09/07 בועז שוורץ ימשיך לענות לכם על שאלתכם .
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו