חולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה
    אנוכי
    24/08/2007

עשיתי בדיקות דם לאחרונה, הייתי אצל הרופאת משפחה שאמרה לי שהכל תקין. היא רופאה די מבוגרת ולא ממש מאמינה לדעתי בלקיחת תוספי תזונה. אני מאמינה שיש לי כמה חוסרים כי אני מרגישה תמיד חולשה, עייפות, השיער שלי נושר, והתזונה שלי לא ממש מאוזנת, ולא מגוונת בכלל, ובעצם כל חיי הייתי ככה. יכול להיות שיש חוסרים של ויטמינים אבל לא משהו קיצוני וחריג. מה עושים במקרה כזה?
    יכול להיות שחסר לי ברזל, אבל מפחיד אותי לקחת כמות גדולה מידי שיכולה להזיק לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    26/08/2007

שלום
    בסמפטומים שאת מתארת מאוד מזכירים מחסור במשק הברזל.
    יש לעשות בדיקות מקיפות מעבר לבדיקת רמותץ ההמוגלובין, יש לבדוק רמות: פריטין-מחסני הברזל, ברזל וטרנספרין כדי לקבל את כל התמונה.
    תוסף תזונה בשם פלורדיקס הינו תוסף ברזל בעל כמויות נמוכות אך זמינות במיוחד של ברזל, נמצא כיעיל במקרי עייפות, נשירת שיער, חוסר תיאבון וכו'. הוא הינו מהווה איזשהי סכנה ואפשר לקחת אותו, כמובן עדיף לאחר בדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו