מחסור במגנזיום ( 1.8)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור במגנזיום ( 1.8)
    יעל
    27/08/2007

קיבלתי תוצאות בדיקות דם ומופיעה לי חוסר במגנזיום בערך של 1.8 כשהמינמום 1.9 אני בהחלט מרגישה תופעות כמו עייפות כאבי שרירים , כאבי מחזור נוראים , ונימול....האם יכול להיות שבערך שכזה יופיעו גם הפרעות קצב לב ? ...

רכשתי מגנזיום כדור, ונראהלי שאני אלרגית לאחד ממרכיבי הכדור..האם בכלל ניתן להיות אלרגים למגנזיום ?

הבנתי שיש מגנזיום בנוזל- מה שם המוצר ,בפארם לא מכירים את ז ה?

מה עליי לאכול כדיי להשלים מידית את המגנזיום- כי אני מעדיפה מהטבע
    האם בטחינה יש כמות גדולה של מגנזיום ?
    כל מים מכילים מגנזיום ?
    בקיצור תעזרו לי ....האם יש זריקות מגנזיום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור במגנזיום ( 1.8)

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    27/08/2007

יתכן כי יש לך מחסור שכבר ברמה כזאת מתבטא בסמפטומים חמורים.
    יש לזכור: בדיקותדם בודקים רמות מגנזיום במחזור הדם ולא ברקמות, אנני שולל לעולם רגישות לחומר זה או אחר בדיוק כמו באוכל.
    מגנזיום נמצא בעקר בזרעים: אגוזים, גרעינים, כמוגם בפולי סויה, סובין, תרד, מאכלי ים, תירס, תפוחים ותאנים.
    עדין בתזונה בלבד לא תוכלי למלא את המאגרים. אני מליץ בחום על מגנזיום מלאט או מגנזיום ציטראט. ישנה גם אפשרות יותר רחבה לצרוך קומפלקס של סידן ומגנזיום יחד עם ויטמין D ואבץ - הפורמולה נוזלית היא של חברת גרמזה. כף אחת בלילה לפני השינה תעשה את העבודה
    בהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו