אבקת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חלבון
    רן
    28/08/2007

איציק שלום,
    רכשתי את אבקת החלבון שהמלצת לי עליה (P.M של GNC).
    אחרי חופשה של חודש וחצי חזרתי להיתאמן (בן 16 וחצי, 178 ס"מ, אחוז שומן- 14.5%, משקל -56) עם מאמן אישי שהמליץ לי להשתמש באבקה גם ביום של האימון, בנוסף ליום למחרת לפני השינה.
    מכיוון שפחדתי שהצריכה גבוהה מדי ויווצר לי לחץ על הכליות שמתי קצת פחות מחצי כפית מדידה בבקבוק של חצי ליטר ושתיתי (אחרי ששעתיים קודם לכן אכלתי חצי קופסאת טונה בהמלצת המאמן).
    עכשיו כמה שעות אחרי אני מרגיש כמו דקירות באיזור הכליות ואני לא רגוע בכלל ואני לא יודע מה לעשות.
    אני מקווה שתוכל להסביר לי איך להשתמש בה נ-כ-ו-ן בלי שאני אפגע בעצמי והאם מחר (יום אחרי האימון) מומלץ לי לשתות את האבקה.
    אשמח מאוד אם תעזור לי כי אני בלחץ מטורף!!!

תודה רבה ומראש:
    דניאל.

נ.ב.
    רציתי לדעת אם בכפית המדידה יש 40 ג' חלבון או 80.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון

הוספת תגובה

• כיוון שאיציק איננו אשמח אם תוכל..

רן
    28/08/2007

בועז לענות לי על השאלה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    28/08/2007

שלום דניאל
    אין לך ממה לדאוג הכאבים שהרגשת יכולים לנבוע מסיבות רבות אני בטוח שהסיבה איננה הפרזה בכמות החלבונים בטח לא אחר פעם אחת או פעמיים שלקחת ביו שלאחר אימון
    ככלל צריכה נכונה של חומצות אמינו היא לאחר האמיון כשעה מומלץ יחד עם חלב אפילו להוסיף בננה ומעט סוכר שמייעל את הספיגה, את כל זה שותים בשייק.
    באשר לצריכה של יום אחרי, תלוי הרבה בתזונה שלך בכמות החלבונים הממוצעת אותה אתה צורך
    דניאל אתה יכול להירגע, לא הזקת לעצמך, שם לב כי אתה שותה מספיק מים, ואם הינך מתאמן קשה אתה נדרש לשתייה מרובה במיוחד.
    שם לב כי אתה ישן מספיק שעות בכדי ספק לגוף מספיק זמן התאוששות.
    כל טוב
    בועז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו