מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבצינק של חברת "רקח"?אני08/08/2009
האם התוסף אבצינק טוב לנשירת שיער, נראה לי שזה 50 מ"ג?
אני לוקחת אותו כבר כמעט 3 חודשים ולא רואה שינוי משמעותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
אני09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה זה אבץ פיקולט?
אני09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבץ פיקולינט
איציק ברדה10/08/2009
שלום לך
אבץ הוא מינרל ,אבץ נחוץ לתפקוד תקין של מערכת החיסון ולמניעת זיהומים. חשוב לפעילות תקינה של הורמוניה הרבייה ולמניעת הגדלה של בלוטת הערמונית (פרוסטטה). מסייע בטיפול באקנה, מזרז ריפוי פצעים ושומר על בריאות העור. מונע נשירת שיער ושומר על המראה הבריא שלו.
הקשירה של אבץ לחומצה פיקולינית, (אבץ פיקולינט ) משפרת את ספיגת האבץ והטמעתו בגוף.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבץ
איציק ברדה10/08/2009שלום לך
אני לא מכיר את התוסף אם תשלחי לי את הרכיבים אבדוק בשבלך .
רק ע"פ השם כנראה שמדובר באבץ רכיב זה חשוב במניעת נשירת שיער אך ישנם עוד רכיבים אחרים החשובים למניעת נשירת שיער כמו ביוטין סיליקה ברזל וכו.....
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הנה הרכיבים
אני12/08/2009אני סובלת מנשירת שיער, וגם קצת מאקנה,
רשום כך,
הרכב:
כל טבליה מכילה: zinc sulfate220=50mg zinc
חומרים בלתי פעילים: corn starch, lactose, galatin,
aerosil 200 , elcma , acacia, magnesium stearate, ac-di-sol, talc* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אני12/08/2009האבץ פיקולינט , זה איזשהו תוסף יותר טוב?
איפה משיגים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????
אני16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)