מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3(:01/09/2009
שלום!
אני ספורטאי הרבה שנים ובנוסף מחזק את הגוף החדר כושר
המליצו לי לקחת אומגה 3
רציתי לדעת חוץ מהיתרונות שלו שקראתי עליהם באינטרנט,האם באמת זה מומלץ לספורטאים? והאם זה עוזר בצורה זו או אחרת לשרירים?
אשמח לפירוט בנושא,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
(:03/09/2009פספסו אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף לספורט
מיכאל07/09/2009שלום לך
אם אתה מחפש תוסף לספורט אני ממליץ לך מנסיון על וונדר מומיו. לא הרבה יודעים עליו לנושא הספורט, אבל ידוע לי על קבוצת ספורט מסויימת (איני רוצה לנקוב בשמם בלי רשותם) שצורכת את המוצר באופן קבוע במינון רגיל ולאחר פציעות במינון מוגבר. חוץ מהחיזוק לעצמות ולשרירים, הוא גם מגדיל את הסיבולת אם אתה מבין למה אני מתכוין.
בהצלחה ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ08/09/2009שלום טל
אומגה 3 מומלץ לכל אדם בעולם המערבי.
אצל ספורטאים הוא אפילו חשוב יותר מכוון שהחומר מאט תהליכים דלקתיים שמתרחשים בגוף, תורם לגמישות כלי הדם ולפעילות מוח סדירה .
המלצה: 1-2 גרם אומגה 3 ביום - הכוונה EPA+DHA החומרים הפעילים באומגה 3 שיגיעו ל1-2 גרם.
בדר"כ התרגום בכמוסות: 3-6 ביום עם האוכל.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ושאלה
(:08/09/2009אני לוקחת קפסולה אחת בצהריים עם האוכל,זה גם מספיק ויספק את היתרונות של האומגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ12/09/2009לא מספיק! ברוב המקרים בכמוסה אחת אין 1 גרם של EPA+ DHA לכן אין זה מספיק - צריך לצרוך 2 לפחות.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)