אסטרוגולוס בזמן שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרוגולוס בזמן שפעת
    לילך
    13/09/2009

שלום רב,
    האם צמח האסטרולוגס בכמוסות יכול לעזור בזמן שפעת?
    תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרוגולוס בזמן שפעת

הוספת תגובה

• ועוד שאלה בבקשה

לילך
    13/09/2009

אינני אוכלת מוצרי חלב בכלל. מהי המלצתך לתוספי סידן טבעיים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן

איציק ברדה
    14/09/2009

שלום לך

אני ממליץ על סידן מסוג CCM סידן ציטראט מלאט בעל הספיגה היעילה ביותר .
    כמו כן את יכולה להעשיר את תזונתך בטחינה ומוצרי סויה.

בברכה

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפעות ומערכת חיסונית

שחר
    20/10/2009

כמי שסבל במשך שנים משפעות ומערכת חיסונית חלשה אני אשמח להמליץ על מוצר טיבעי ויעיל שעזר לי באופן אישי וכן לרבים מבני המשפחה שלי וחברים בדברים דומים ואחרים גם יחד.

בתודה ויום טוב ובריא!!

שחר
    054-9292-621

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן

איציק ברדה
    21/10/2009

שלום לך
    סידן נמצא גם במוצרים כמו טחינה ,טופו ועוד לגבי תוספי סידן אני ממליץ על קלצימט זה סידן ציטראט עם חומצה מאליט מתפוחי עץ המסיעת בספיגתו של הסידן בגוף.

בברכה

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרגלוס

איציק ברדה
    14/09/2009

שלום לך
    אסטרגלוס – הצמח היעיל ביותר לחיזוק המערכת החיסונית. האסטרגלוס מסייע למנוע התקררויות ומקצר את ההחלמה. השפעה מיטיבה אחרי טיפול כימותרפי והקרנות. מגביר יצור כדוריות לבנות. במחקרים פרמקולוגיים במערב נוכחו לדעת כי האסטרגלוס אכן מגביר את תפקוד המערכת החיסונית. מגביר את הפעילות של כמה מסוגי הכדוריות האדומות, יצירת נוגדנים ואינטרפרון. מכאן פעילותו האנטי נגיפית. טוב נגד וירוסים של שפעת, שפעת החזירים , הרפס, אפשטיין - מחלת הנשיקות,
    אסטרגלוס נמצא בשימוש בסין כבר אלפי שנים ומוזכר כבר בספרי הרפואה הסינים העתיקים ביותר כמחזק טחול ודם. השימוש בו בעיקר לחיזוק המערכת החיסונית, למשל לחיזוק ריאות, נגד הצטננויות, או נפיחות בכלי הנשימה. הסינים גם משתמשים בצמח לכיבים במערכת העיכול ובשימוש חיצוני, לזיהומים שונים.
    יתכן כי העדות הטובה ביותר ליכולתו של האסטרגלוס לעודד את המערכת החיסונית, הודגמה בביה"ס לרפואה של אוניברסיטת טקסס, יוסטון. החוקרים במקום בדקו תאי חיסון פגומים ומדוכאים מגופו של חולה סרטן בהשוואה לתאי חיסון של אדם בריא. תמצית אסטרגלוס לא רק שהביאה את תאי החיסון של חולי הסרטן למצבם של תאי האדם הבריא, אלא במקרים מסוימים אף למצב פעילות גבוה יותר. מסקנות המחקר : "ניתן להחזיר לחלוטין את היכולת החיסונית ע"י שימוש באסטרגלוס".
    חברת GNC פיתחה במעבדות GNC בארה"ב שיטה ייחודית למיצוי צימחי מרפא בשם פינגר פרינט אשר דואגת לריכוז גבוה של החומר הפעיל בצמח.500 מ"ג בכל כמוסה.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מותר לתת כשיש חום ?

גלי
    16/09/2009

שלום
    ידוע לי ממספק מקורות שיש להזהר עם מתן הצמח כשיש חום .

האם ידוע לך על כך? ואם כן מדוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרגלוס

איציק ברדה
    21/09/2009

שלום לך
    לפי ידיעתי וניסיוני בטיפול באסטרגלוס, אין מניעה להשתמש במצב חום להפך בשל היותו צמח המסייע לקיצור המחלה ניתן להשתמש בו גם במצבי חום.

שנה טובה וחתימה טובה

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו