מחסור בברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בברזל
    רננה
    22/09/2009

שלום.

אני בחורה בת 25.
    לאחרונה בבדיקת דם שערכתי נמצא אצלי מחסור בברזל.
    הרופא ציין שמדובר בחוסר משמעותי שלא ניתן להשלים בדרך טבעית- באמצעות מזון, ולכן המליץ לי לקחת כדורים.
    לצערי (ולבושתי), למרות גילי המופלג אני לא יודעת לבלוע כדורים. פשוט לא מצליחה.
    שאלתי: האם יש בנמצא תוספי ברזל שבאים בצורת נוזל?

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בברזל

הוספת תגובה

• ברזל בנוזל

איציק ברדה
    23/09/2009

שלום לך
    LIQUID IRON HERBAL TANNENBLUT הינו תוסף ברזל בנוזל (סירופ) שנספג בקלות בגוף ללא תופעות לוואי .ברזל נוזלי טננבלוט מכיל תוספת ויטמין B1 וויטמיני B2 , B3 ויטמינים נוספים
    ברזל נוזלי טננבלוט מכיל בנוסף לברזל, סלק אדום - מיץ הסלק מכיל זרחן, סידן, גופרית, יוד, ברזל, ויטמין B1,B2,B3,B6 כמו כן מכיל סלק אדום חומצה פולית.

ברזל לקטט - קשירה מיוחדת של הברזל המינרלי הרגיל שהוכח כי היא עדינה יותר למערכת העיכול, מעלה רמת המוגלובין ומפחיתה את הסימפטומים האופייניים למחסור בברזל.

בברכה וגמר חתימה טובה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן להשיג את הסירופ המדובר?

רננה
    23/09/2009

שוב תודה וגמר חתימה טובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירופ ברזל

איציק ברדה
    23/09/2009

שלום לך
    בכל רשתות הפארם בתי טבע ובחלק מבתי המרקחת

איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו