אופן צריכת תוספים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופן צריכת תוספים
    דניאל
    08/10/2009

היי
    מהו האופן לצריכת ויטמינים ותוספי מזון האופטימלי שיספג בגוף?
    האם יש איזשהו מזון שגורם להם להיספג בצורה טובה יותר וממה כדאי להימנע בעת צריכתם?
    אני משתדל לשתות מדי יום מיץ עשב חיטה, האם יש לזה השפעה על הויטמינים והתוספים שאני צורך?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופן צריכת תוספים

הוספת תגובה

• נ.ב.

דניאל
    08/10/2009

התחלתי לצרוך תוספים מסויימים (אנטיאוקסידנטים) במטרה למזער את הנזק שנגרם לעור שלי מפילינג בפנים. נגרמו לי צלקות , אומנם שטחיות אבל זה מאוד מפריע לביטחון העצמי שלי.
    מדובר ב: שמן נר הלילה, פיקנוגנול ורזברטרול שאני נוטל ומחלק אותם כמובן לאורך היום ולא נוטל בבת אחת. בנוסף אני נוטל מדי פעם גם אומגה בערך כל יומיים ולעתים רחוקות מולטי ויטמין וכאמור מדי יום ביומו גם מיץ עשב חיטה שנאמר לי כי ידוע שגורם לזירוז חילוף החומרים, משפר את מראה העור מטשטש צלקות וכו'.

האם יש תוספים טובים יותר למטרה שציינתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורון - שיפור מראה עור

יעל
    14/11/2009

לשיפור מראה עור מאוד מאוד חשוב לקחת במיוחד אבץ 30 מ"ג , קומפלקס B שמכיל גם ויטמין C

125 מ"ג

תוך שבוע תראה שיפור משמעותי וכמובן לאכול בריא - וזו לא קלישאה מיד רואים על הפנים מה אוכלים - כמה שיותר ירקות העור יחזיר לך חיוך :-)

אני לקחתי גם שמן נר הלילה גם פיקוגנול גם חומצה אלפא ליפואית גם HNS קומפלקס ובאף אחד מהם לא ראיתי שיפור - אוולי זה יותר מתאים לתחזוקה אבל אני משלבת אותם מידי פעם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספיגת ויטמינים

איציק ברדה
    11/10/2009

שלום לך
    לכל תוסף תזונה יש את הרכיב שיכול לסייע לו להיספג ישנם אינזמי עיכול,ישנם תוספים כמו סידן שחומצת תפוחים מסייעת לו להיספג,לחלבון עוזר הפאפיה להיספג וכו כך שהשאלה מורכבת מאד.
    בכל אופן מיץ עשב חיטה עשיר בכלורופיל ויכול גם לסייע לספיגת התוספים.

בברכה

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולשאלתי

דניאל
    11/10/2009

האם ישנם מוצרים שיכולים לסייע לספיגת התוספים הספציפיים שהזכרתי?
    : שמן נר הלילה, רזברטרול ופיקנוגנול )
    כתוב שיש לצרוך עם הארוחה, אני אוכל מעט נוטל את התוסף ואז ממשיך לאכול האם עדיף ליטול לאחר הארוחה או שעדיף כמו שאני נוהג? והאם מוטב לאכול כמות מזון גדולה או שאפשר להסתפק בארוחה קלה, של ירקות או פרוסה?
    אודה לכם על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחר ולמנהלי הפורום

חן
    22/10/2009

היי
    לאחרונה אני מרגיש חולשה בגוף , שגורמת מן הסתם גם למצב הפשי שלי להידרדר אבל אני מרגיש חולשה איומה שמקשה עליי לתפקד בצורה נורמלית,
    האם זה יכול להיות משתיית מיץ עשב החיטה?
    אולי אני שותה יותר מדי?
    וגם הבנתי שצריך לשתות הרבה מים כי עשב החיטה מייבש , למה הוא עוד גורם.?

אני התעניינתי ושמעתי על כל מני משקאות למינהם: אינטרא ונוטריה, נוני וכל מני משקאות עפ ריכוזים של מיצוי פירות וירקות אורגניים.
    אפשר קצת פרטים על מה ששחר מדבר?
    בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת מולטי ויטמין

דורון
    10/11/2009

אני מצאתי שעל רוב הצרכים שלך אפשר לענות על ידי נטילת המולטי ויטמין הנכון. אני י ספורטאי לכן השתדלתי למצוא מולטי ויטמין עם רמות גבוהות של נוגדי חימצון (המניע שונה משלך אבל אתה עדיין יכול להנות מהתוצאות). מצאתי מוצר מעולה של חברת פרמנקס שעל ידי מכשיר מוגן בפטנט הם גם מבטיחים מעקב והחזר כספי במידה ורמות נוגדני החמצון לא עולות משמעותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת מולטי ויטמין

דורון
    10/11/2009

אני מצאתי שעל רוב הצרכים שלך אפשר לענות על ידי נטילת המולטי ויטמין הנכון. אני י ספורטאי לכן השתדלתי למצוא מולטי ויטמין עם רמות גבוהות של נוגדי חימצון (המניע שונה משלך אבל אתה עדיין יכול להנות מהתוצאות). מצאתי מוצר מעולה של חברת פרמנקס שעל ידי מכשיר מוגן בפטנט הם גם מבטיחים מעקב והחזר כספי במידה ורמות נוגדני החמצון לא עולות משמעותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו