מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קו-אנזים Q 10 - ספיגהאלרואי12/10/2009
שלום רב,
לאחרונה חשבתי להתחיל ליטול כמוסות Q10, ויש לי שתי שאלות :
1. האם נטילה של כמוסה אחת, פעם בשבוע יעילה בדרך כלשהי ? אני מבקש תוספת קלה מאוד לגוף, ולא משהו יומיומי. אני מאמין שנוכחות חד-שבועית [ מעין "תיגבור" לגוף ] תשפיע בדרך כלשהי, ואודה לתשובה מוסמכת.
2. האם מומלץ יותר ליטול כמוסה משולבת - יחד עם ויט' E וסלניום למשל ? גם כאן מדובר במינון של פעם בשבוע.
לתפיסתי, שימוש יומיומי חורג מעט ממתכונת "טבעית" וקלה יותר של תמיכה והופך ל'כבד', למרות שלא 'מזיק', אבל אם נדרשת רמה קבועה בדם או משהו דומה הרי שפעם בשבוע עלול להיות לא אפקטיבי כלל- אנא עצתכם,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ12/10/2009שלום אלרואי
לא מבין על סמך אתה קובע את הדברים שכתבת, אך הם אינם נכונים.
פעילות של ויטמינים ומינרלים ברמת התא הינם בתמיכה היומיומית ולא פעם בשבוע, אין זה מספיק.
בגיל צעיר אפשר עוד לקבל את העניין של יום כן יום לא, אך לא מעבר לגיל 40.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבועז, תודה על המענה.
אלרואי15/10/2009ראשית אבקש להבהיר כי לא "קבעתי" דבר. שאלתי.
הצעתי תיזה, לפיה במידה ואטול Q10 פעם בשבוע, אולי אשיג את שביעית התועלת מנטילה יומית.
מאחר ולמשל באנטיביוטיקה לא מתקיים תנאי זה ויש ליטול ברצף, תהיתי,
האם נטילת Q10 פעם בשבוע יעילה באופן כלשהו, כלומר, במקום 365 כדורים בשנה,
יוצא שאני נוטל 53. האם הם תורמים משהו, או מתבזבזים לריק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)