מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיף?יובל13/10/2009
בן 43 +3 מחפש משהו הומפטי לחיזוק מערכת החיסון (לכל המשפחה) הומלץ לי ע"י רוקח אחד פרוטק פלוס וע"י רוקח אחר כדורי OSCILLOCOCCINNM מה עדיף? מה ההבדל
האם יש משהו ממולץ לי כחולה אסתמה המשתמש פעמים ביום במשאף סימבורקט 160* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה
איציק ברדה13/10/2009שלום לך
אם אתה מחפש תכשיר הומאופתי חשוב שתדע שפרוטק פלוס הוא לא תכשיר הומאופתי אלה תכשיר המכיל צמחי מרפא המסיעים לחיזוק המערכת החיסונית אני אישית ממליץ תרכובת זו במצב אקוטי היכול לקצר את זמן המחלה.
כדורי OSCILLOCOCCINNM הוא תכשיר הומאופתי המשמש כחיסון מונע מפני התקררות או ביום הראשון של ההתקררות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקררות או חיזוק מערכת חיסון
יובל13/10/2009תודה על התשובה המהירה
שנהם נהמר לי מחזקים את מערכת החיסון של הגוף
ולפי מה שאתה אומר זה רק להצתננות
דרך אגב האם אתה מכיר משהו טוב לאסתמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפקטיבי ועוזר מאוד
שחר20/10/2009יובל שלום,
אני אשמח להמליץ לך על מוצר שמאוד עזר לי ועוזר לכל בני המשפחה שלי כבר יותר מ 8 שנים שאנחנו משתמשים בו, לי כאחד שסבל ממערכת חיסונית ירודה ומשפעות חוזרות ונישנות, נזלת כרונית ועייפות המוצר עזר מאוד, כמו כן הוא עזר לי עם אסטמה של העור ולמספר חברים ובני משפחה אחרים עזר מאוד מאוד עם אסטמה. מוצר טיבעי הפועל לניקוי והזנה של הגוף ופועל על כל 8 מערות הגוף השונות.
אשצח לדבר איתך אם אתה מעוניין בפרטים נוספים 054-9292-621
בתודה ובברכת יום גדול ובריאות שלמה
שחר מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על
רוית20/10/2009אני באופן אישי ממליצה בחום על אוסקילאוקוסינום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)