מה עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף?
    יובל
    13/10/2009

בן 43 +3 מחפש משהו הומפטי לחיזוק מערכת החיסון (לכל המשפחה) הומלץ לי ע"י רוקח אחד פרוטק פלוס וע"י רוקח אחר כדורי OSCILLOCOCCINNM מה עדיף? מה ההבדל
    האם יש משהו ממולץ לי כחולה אסתמה המשתמש פעמים ביום במשאף סימבורקט 160

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עדיף?

הוספת תגובה

• הומאופתיה

איציק ברדה
    13/10/2009

שלום לך
    אם אתה מחפש תכשיר הומאופתי חשוב שתדע שפרוטק פלוס הוא לא תכשיר הומאופתי אלה תכשיר המכיל צמחי מרפא המסיעים לחיזוק המערכת החיסונית אני אישית ממליץ תרכובת זו במצב אקוטי היכול לקצר את זמן המחלה.
    כדורי OSCILLOCOCCINNM הוא תכשיר הומאופתי המשמש כחיסון מונע מפני התקררות או ביום הראשון של ההתקררות.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקררות או חיזוק מערכת חיסון

יובל
    13/10/2009

תודה על התשובה המהירה
    שנהם נהמר לי מחזקים את מערכת החיסון של הגוף
    ולפי מה שאתה אומר זה רק להצתננות
    דרך אגב האם אתה מכיר משהו טוב לאסתמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקטיבי ועוזר מאוד

שחר
    20/10/2009

יובל שלום,
    אני אשמח להמליץ לך על מוצר שמאוד עזר לי ועוזר לכל בני המשפחה שלי כבר יותר מ 8 שנים שאנחנו משתמשים בו, לי כאחד שסבל ממערכת חיסונית ירודה ומשפעות חוזרות ונישנות, נזלת כרונית ועייפות המוצר עזר מאוד, כמו כן הוא עזר לי עם אסטמה של העור ולמספר חברים ובני משפחה אחרים עזר מאוד מאוד עם אסטמה. מוצר טיבעי הפועל לניקוי והזנה של הגוף ופועל על כל 8 מערות הגוף השונות.

אשצח לדבר איתך אם אתה מעוניין בפרטים נוספים 054-9292-621
    בתודה ובברכת יום גדול ובריאות שלמה

שחר מ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על

רוית
    20/10/2009

אני באופן אישי ממליצה בחום על אוסקילאוקוסינום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו