B קומפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• B קומפלקס
    שרון
    15/10/2009

שלום רב,

אני רוצה להתחיל לקחת B קומפלקס על מנת לעזור לי לצאת ממצב של "ערפל מוח" ועייפות כרונית שנכנסתי אליו, והבנתי שיכול להיות שהקומפלקס יעזור.
    חוץ מזה התזונה שלי לא טובה,ואני אוכל הרבה קמח לבן...

הסתכלתי על כמה חברות שמציאות את הקומפלקס,ורציתי לדעת אם יש הבדל באיכויות הספיגה בגוף בין סולגאר,GNC, ואלטמן?
    מפני שאצל אלטמן וGNC רשום 1-2 קפסולות ביום,ובסולגאר רשום 1,אז הנחתי שהקפסולה של סולגאר נספגת יותר טוב...
    רציתי לשאול אם יש אמת להנחה שלי ואם בכלל יש הבדל בין החברות,ומה מומלץ?

תודה מראש,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    B קומפלקס

הוספת תגובה

• בנוסף

שרון
    15/10/2009

מה ההבדל בין המגנזיום שיש בקומפלקס,נראה לי קוראים לזה מגנזיום סטאט (או משו בסגנון),לבין פשוט מגנזיום שנמכר לחוד?
    האם יעזור לי לקנות מגנזיום נפרד מחוץ לקומפלקס? כי הבנתי שיכול להיות שגם חוסר במגנזיום גורם לתסמינים שלי...
    אני לא חד ולא מרוכז וחסר אנרגיה כבר הרבה זמן,כל סיבה הגיונית שהיא תתקבל בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחת אותי!

שרון
    17/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין B קומפלקס

איציק ברדה
    18/10/2009

שלום לך
    ויטמין B הוא ויטמין מסיס במים לכן הוא יוצא מהר מהגוף חברת GNC היא יחידה בארץ שויטמין B שלה מגיע בשחרור איטי כך שהגוף סופג את ויטמין ה B קומפלקס לאורך זמן (כ 6 שעות לעומת שעתיים ללא השחרור האיטי ).
    הכיתוב על גבי האריזה שייך למינון ולא לספיגה מומלץ עד 100 מ"ג ביום לכן באריזה של 100 מ"ג מומלץ רק אחד ביום ובאריזה של 50 מ"ג ניתן לקחת עד 2 ביום.
    ב50 מ"ג של GNC בשחרור איטי את תקבלי את הספיגה הטובה ביותר.
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו