תוספי מזון להעלאת החסינות לקראת החו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון להעלאת החסינות לקראת החו
    אורית
    16/10/2009

שלום
    ברצוני להעלות את רמת החיסון של הגוף שלי לקראת החורף, למניעת הצטננויות.ובעיקר לקראת נסיעה לח"ול. יש לי נטיה להצטננויות וכן קוליטיס (ברמיסיה), התחלה של דלקת פרקים, ואוסטיאופרוזיס.
    מה עדיף לי לקחת? אסטרגולוס? סמסוק שחור? אבץ?מה לטיפול מונע ומה לטיפול במחלה.?
    תודה אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    17/10/2009

שלום
    יש מוצר מעולה שדי קשה למצוא אותו כרגע בארץ כי הוא במחסור, אבל בכל זאת שווה לחפש.
    שמו: JADE SCREEN של חברת "זן צמחים".
    לגבי חיזוק ומניעת התפרצות ואפילו טיפול בקוליטיס. מאוד מומלץ לצרוך טבליות כלורלה. זה כמהין מולטי ויטמין הכולל חלבונים איכותיים, אנזימי עיכול, ויטמינים ומינרלים, כלורופיל, ח. שומן ועוד.
    יש מחקר שמראה שטיפול בכלורלה הפחית ב- 63% את הסמפטומים של קוליטיס אקוטי.
    5 טב' X 2 ביום

כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצטננויות

אורית
    19/10/2009

בועז תודה
    חשוב לי מאד החיסון כנגד הצטננויות. בנושא הקוליטיס אני די מסודרת. אני סובלת גם מאוסטיאופרוזיס ודלקת פרקים קלה....אז מה עדיף במקרה זה?
    תודה אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחר

רון
    24/10/2009

לשחר - לא ראוי ואסור לך לפרסם כך את המוצר שלך . הפסק עם זה מייד. פה זה לא לוח מודעות אלא פורום. זה מקומם מאד. ובטוחה שלא רק אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    31/10/2009

היי רון
    תודה על הערה הנכונה.
    כפי שאת שם לב, מחקתי את התשובה של שחר
    בועז שוורץ- מנהל הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו