מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספים וויטמינים לפני ואחרי ניתוחאלאיה17/10/2009
שלום,
בעוד כשבוע וחצי עד שבועיים אני עוברת ניתוח לפרוסקופיה, אילו תוספים/ויטמינים/כל דבר אחר.. יכולים לחזק את הגוף , הרקמות האיברים והשרירים, מערכת החיסון (ואולי אף את המערכת הנשית) לקראת הניתוח ולסייע בהחלמה מהירה אחריו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Re:
נדב18/10/2009גם אני עברתי ניתוח לפני כשנה שאחת מהתוצאות שלו הייתה מערכת חיסון מאוד מאוד חלשה בגלל תרופות שניתנו לפני ואחרי הניתוח.
חבר הפנה אותי לח. תמציות צמחים. אני לוקח את אחד המוצרים שלהם שנקרא HerbPlus Balance, זהו תוסף תזונה טבעי על טהרת צמחי מרפא, המרכזי בהם הוא הכורכום והחומר הפעיל שבו כורכומין הידוע מחקרית כעוזר לחיזוק המערכת החיסונית.
אלי לציין שההשפעה לא הייתה מיידית ותוצאות ממשיות נראו רק אחרי 3 חודשים, בסופו של דבר זה מוצר טבעי שעובד יותר לאט וכמובן הוא לא תחליף לתרופות הקונבנציונאליות אלא תוספת.
אליי לציין שאותו תוסף מאוד עזר לי, מערכת החיסון שלי השתקמה והרופא היה מאוד מרוצה מהתוצאות והוא נדהם מיעילות התוסף. אני עדיין ממשיך לקחת את התוסף לשיפור איכות החיים שלי ועלי לציין שאני מרגיש יותר טוב ואיני מרבה לחלות.
שיהיה בהצלחה בניתוח ורפואה שלמה.
בברכה,
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)