אומגה 3 לילד בן 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 לילד בן 6
    מיכל
    18/10/2009

שלום,
    בני בן 6, אובחן לאחרונה כבעל בעיית קשב וריכוז (ADD).חברה סיפרה לי שהיא נתנה לבנה אומגה 3 של מרוולס (צמחית, מופקת מצמח המרווה) והיא חוללה בו שינוי גדול לטובה. שאלותי:
    1. האם אומגה 3 באופן כללי טובה ומסייעת לבעיית קשב וריכוז?
    2. מה יותר חיוני אומגה 3 צמחית (צמח המרווה) או אומגה 3 ממקור ימי?
    3. באיזה מינון כ"א מהרכיבים צריך להיות (DHA, EPA, ALA) והאם המינון רלוונטי גם לילד בן 6?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 לילד בן 6

הוספת תגובה

• תשובה לפנייתך

ירדנה
    18/10/2009

במקרה אני מתעסקת עם המוצרים של מרוולס וע האומגה 3 שלהם ומעדויות של אנשים ששמעתי וקרובים אלי האומגה עוזרת לבעיות קשב וריכוז ולכן הייתי ממליצה לך על זה.
    בנוסף, כאשר אנו לוקחים אומגה מדגים אנו מקבלים את החומצות EPA וDHA ואילו כשלוקחים אומגה ממקור צמחי כמו מהמרווה אנו מקבלים גם את החומצות הנ"ל וגם את החומצה ALA ולכן אומגה צמחית טובה יותר מאומגה מדגים ובנוסף היא לא מכילה מתכות כבדות שלא נספגות בגוף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות מדהימות לקשב וריכוז

שחר
    20/10/2009

מיכל שלום,
    אני אשמח להמליץ כאחד שסובל (סבל) המבעיה על מוצר שאני משתמש באופן אישי כבר שמונה שנים או יותר ועזר לי לחזק את המערכת החיסונית שלי בצורה משמעותית, פעם חליתי המון ומאז שאני צורך אותו לא ראיתי רופא ופסקו ההצטננויות ריכוז הרבה הרבה יותר טו אצל ילדים בעיקר תוצאות מדהימות של ילדים אשר היו על רטלין אפילו והפסיקו, מעבר לכך דברים מדהימים נוספים קרו במשפחה (כולם צורכים את המוצר מסבתי בת ה 90, שתי בנותיי, אחים אחיות, אחיינים... ראינו שינויים בעירנות, אלרגיות, נזלת כרונית, לחץ דם, רמת סוכר, כולסטרול, בעיות מעיים, אלרגיות, אסטמה, פרקים וכן דברים רבים נוספים.
    יש לציין שזהו תוסף מזון מצמחים, הוא אורגני ובטוח לשימוש ע"י כל אחד - הוא עובד על ניקוי והזנה של הגוף והגוף ומאפשר לגוף לעשות את העבודה. הוא בא בצורת נוזל (טעים) ונוח לשימוש.
    אני אשמח לענות על שאלות באם יש לך 054-9292-621
    בתודה ובברכת יום טוב ובריאות שלמה
    שחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו