מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים, שמן רימונים ושמן אובלפיחהליאן22/10/2009
שלום רב, אני בת 39 ולאחר הפסקת גלולות לפני כשנתיים בערך, העור שלי התחיל להיות רפוי ועם כתמי פגמנטציה (זו הסיבה שלמעשה הפסקתי את הגלולות). נאמר לי שיש בגלולות את הורמון האסטרוגן שמצד אחד הוא מטיב לעור הפנים אבל מצד שני בשימוש ממושך הוא גורם לכתמים על עור הפנים. השאלה שלי איזה תחליף אני יכולה להשתמש שיכולים לעזור למיצוק העור. ויטמינים וכו'... ולהעלמת הכתמים. מרחתי כל מיני משחות שהרופאת עור רשמה לי ספציפית לכתמים.
יצא לי לקרוא לא פעם וגם לשמוע לגביי שמן רימונים ושמן אובלפיחה שטובים מאוד לעור הפנים. אם כן. אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית? ומה עדיף בליעת השמן או מריחה? או שאפשר טיפול חיצוני ופנימי יחד בליעה ומריחה. (קראתי שברימון יש חומר אסטרוגני בצורה הבריאה אם הבנתי נכון).
תודה רבה מראש! (אם אפשר תשובה מפורטת).
יום טוב ומבורך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אובליפיחה גרם לי לכוויה
יעל29/10/2009אני שמתי שמן אובליפחה ישירות על ההעור כי אני היסטרית למראה העור שלי , משקיעה כל כך הרבה כסף ןןויטמנים רק כדי לשמר ובסוף בגלל שטות אחת גרמתי לי לכוויה בעקבות הנחה ישירה של שמן אובליפחה ל העור , האזור ששמתי שם התנפח נהייה אדום , אחכ הנפיחות ירדה ונהייה פצע שטוח שעם הזמן התרפא אך נשארה לי צלקת :-(...
בקיצור , לא מומלץ לשים על העור שום שמן !!! ....אולי תמהלי אותו בשמן בסיס אחר או בקרם פנים בסיסי כלשהו , או כמובן תמיד אפשר משהו טבעי כמו אבוקדו או ביוגרוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספים מומלצים לעור צעיר ונקי מכתמי
יעל29/10/2009אלפא ליפואית , קומפלקס B , אבץ , סופר גלא ( בוראז' ), ונוגדי חמצון חזקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)