מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה לחורףפסי17/09/2007
בכל חורף אני מצטננת נורא בקלות והשנה אני רוצה למנוע את זה. איזה ויטמינים יכולים לעזור לי לחזק את הגוף שלי ככה שהחורף הזה יעבור לי בשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה לחורף
איציק ברדה18/09/2007שלום לך
התקררות ושפעת נגרמות בדרך כלל נגרמת על ידי נגיפים (וירוסים) הפוגעים בדרכי הנשימה העליונות. אפשר להידבק בווירוס בהרבה דרכים: לחיצת יד של משהו הנושא את הווירוס, ממגבות, טלפונים, כסף ועוד. וירוסים אלו גם כן נישאים על ידי שיעול ועיטוש. לכן כדי להימנע מהווירוס כדאי לרחוץ את הידיים לעיתים קרובות ולשמור אותם רחוק מהעיניים והפה. תקופת הדגירה של הנגיפים נמשכת כשלושה ימים, זהו למעשה השלב הכי מדבק.מומלץ גם בחדר ממוזג לפתוח חלון.
תוספי תזונה המומלצים למניעה :
כמוסות שורש האסטרגלוס המסייע לחיזוק המערכת החיסונית ומניעת הצטננות וניתן ללקיחה גם כמניעה וגם כטיפול, למניעה כמוסה אחת ביום ולטיפול 3 כמוסות ביום של 500 מ"ג.
ויטמין C 500 מ"ג מומלץ בשחרור איטי. לטיפול עד 4 טבליות ביום
במידה ומתחילים להרגיש את הגרון או את האף מומלץ מאד:
אבץ למציצה GNC Ultra Zinc Lozenge המכיל גם אכינצאה וגם פרופוליס ומתאים במיוחד כאשר מתחילים להרגיש לא טוב חשוב שיהיה בבית.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ19/09/2007היי פסי
מס' דברים שאני ממלץ:
1. שפרי את תזונתך.
2. צמצמי את רמות הסטרס.
3. עשי פעילות ספוטיבית.
4. צרכי מולטי ויטמיןשל ברת גרמזה: מעבר לויטמינים הוא עשיר בצמחי מרפא התומכים ומחזקים את הגוף.
5. יש לצרוך גם כמניעה ובעיקר בטיפל במחלות את המוצר: אלפנקרפט של חברת גרמזה. זהו מצר ייחודי המגיע בסירופ המכיל צמחי מרפא ושמנים ארמתיים, המוצר מחטא את איזור הגרון, מפחית גודש נשימתי, תומך במע' החיסון והנשימה.
6. באם נחשפת לאנטיביטיקה יש ליטול מגה פרוביוטיק, מוצר ייחודי, מרוכז ומקצועי של חברת גרמזה לאיזון פלור המעיים, שיפור תפקודיי מע ' החיסון ומע' העיכול.
כל טוב ולבריאות
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)