מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוביוטיקה של מכבי קאריובל27/10/2009
שלום.
אני לוקחת פרוביוטיקה של מכבי קאר לצורך חיזוק מערכת החיסון.
בעבר הייתי חולה לעיתים קרובות,אך מאז שהתחלתי לקחת אותה
,בהמלצת הרופא, אני חולה הרבה פחות.
אני לוקחת כמוסה ביום של 5 מיליארד חיידקים.
בנוסף יש למכבי קאר פרוביוטיקה של 1.5 מיליארד חיידקים בכל כדור.
האם ידוע לך מה ההבדל בין כמויות החיידקים וכמה צריך לקחת כל יום?
תודה מראש.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לעובדת של מכבי שדואגת לפרסם
יעל29/10/2009נו ..באמת ....זה כל כך שקוף....היום כולם יודעים שיש מגיבים בתשלום , מתחזים ומפרסמים ...
ואם כבר מדברים על פרוביוטיקה , אז של מכבי הם הכי פחות טובים כי הם מכילים מגוון מצומצם של חיידיקים וכמות קטנה לעומת אחרים שקיימים בשוק!!!!! .....פרוביוטיקה לא משפיע בצורה משמעותיתי על מערכת החיסון ועל מחלות - אלה על מערכת העיכול - והשפעתם מיידית!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה כן משפיעה על מערכת החיסו
יובל03/11/2009אני עובד בתחום וכנראה שמירב ממש לא יודעת על מה היא מדברת.
פרוביוטיקה ,מלבד השפעותיה על מערכת העיכול,משפיעה מאוד גם על מערכת החיסון.
מירב היקרה,האם את מודעת למחקר האחרון שפורסם ב-pediatrics? כנראה שלא.
אז רק שתדעי פורסם מאמר כזה ביולי האחרון על מחקר גדול שנעשה בקרב ילדים שלקחו פרוביוטיקה באופן יומיומי למשך חצי שנה, וכשהשוו בינם לבין קבוצת ביקורת שלא לקחו כלום,ראו שהילדים שלקחו פרו' היו חולים ב-60% פחות,ואלו שכן היו חולים צריכת האנטיביוטיקה שלהם הצטמצמה ב-25%!!!
אז לפני שאת מגיבה וכותבת דברים לא נכונים,הייתי מציעה לך לעשות שיעורי בית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ31/10/2009שלום
כמו שמירב ציינה בתשובה מתחתיי, מוצר פרוביוטי המכיל 1.5 מיליארד חיידקים מייצג גישה ישנה ולא עדכנית היום נהוג כתחזוקה לתת בין 10-15 מיליארד חיידקים!!! וכטיפול אפשר למצוא בארה"ב פורמולות המכילות 100-200 מיליארד חיידקים בכמוסה!!!
הפרוביווטיקה האיכותית ביותר לתחזוקה שנתקלתי בה מכילה מעבר לחיידקים גם FOS (מקובל בחלק מהפורמולות - חשוב לשגשוג החיידקים במעיים) ו: ל-גלוטמין ( ייחודי לפורמולה הזאת, חשובה ליצירת אנרגיה לתחזוקה ושיקום המעיים).
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תוספת.
alexander03/11/2009בועז שלום.
אם זה ניתן כאן בארץ,אז רצוי שהפרוביטיקה תהיה במיקרו-קפסולציה. זה עולם אחר!.
לגבי ההשפעה על מער' החיסון(מודלציה של TH1 וTH2),פרוביוטיקה נמצאת כימעט
בכל פרוטוקול-טיפולי ,של רפואה ביולוגית עכשווית.
כל טוב והצלחה.
אלכסנדר דגן N.Ds.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)