לחוצה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה מאוד
    סיוון
    28/10/2009

שלום!
    אני בת 30, ועשיתי בדיקות וגילו שיש לי חוסר B12 176 הרופאה אמרה לי שאני צריכה לקחת ויטמינים, הבעיה שאני לא יודעת על איזה ויטמינים אלו וגם אני פוחדת שהם משמינים ככה כולם אומרים שהויטמינים נורא משמינים
    ואני חוששת אולי יש אופציה בלי צורך בויטמינים אולי כדור שמכיל B12

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה מאוד

הוספת תגובה

• ויטמינים לא גורמים להשמנה , נקודה!

יעל
    29/10/2009

ויטמנים לא גורמים להשמנה , וההיסטריה שלך מהשמנה והחוסר של הוימטמין הזה רומז שאת באמת לא אוכלת נכון בכלל!!!! ...

חוסר בברזל אצל נשים נובע גם מהמחזור החודשי שגורם לנו לאבד חלק מהברזל - אבל ללא ספק הגוף גם לא סופג טוב ברזל בתקופות לחץ ומתח - מחסור בברזל גורם לאנמיה , עייפות למראה עור לא חיוני ועוד ועוד ועוד ...

אני מצעיה לך לקחת כדור המכיל את כל סוגי ה B הקיימים בנהם גם ברזל
    זה נקרא קומפלקס B

בהצלחה
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תש8ובה

בועז שוורץ
    31/10/2009

בעת מחסור ב- B12 ולך יש מחסור שכזה לבטח יש לקחת טבליה קטנטנה -גודל של סוכרזית, מתחת ללשון כל יום במשך חודש וחצי ולאחר מכן 2-3 בשבוע. יעלה לך בצורה נהדרת את רמות הויטמין בגוף ובדם.
    אשר לתמיכה נוספת, שווה להיוועץ עם איש מקצוע ליצירת פרופיל שמתאים לך.
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו