מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה מאודסיוון28/10/2009
שלום!
אני בת 30, ועשיתי בדיקות וגילו שיש לי חוסר B12 176 הרופאה אמרה לי שאני צריכה לקחת ויטמינים, הבעיה שאני לא יודעת על איזה ויטמינים אלו וגם אני פוחדת שהם משמינים ככה כולם אומרים שהויטמינים נורא משמינים
ואני חוששת אולי יש אופציה בלי צורך בויטמינים אולי כדור שמכיל B12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים לא גורמים להשמנה , נקודה!
יעל29/10/2009ויטמנים לא גורמים להשמנה , וההיסטריה שלך מהשמנה והחוסר של הוימטמין הזה רומז שאת באמת לא אוכלת נכון בכלל!!!! ...
חוסר בברזל אצל נשים נובע גם מהמחזור החודשי שגורם לנו לאבד חלק מהברזל - אבל ללא ספק הגוף גם לא סופג טוב ברזל בתקופות לחץ ומתח - מחסור בברזל גורם לאנמיה , עייפות למראה עור לא חיוני ועוד ועוד ועוד ...
אני מצעיה לך לקחת כדור המכיל את כל סוגי ה B הקיימים בנהם גם ברזל
זה נקרא קומפלקס B
בהצלחה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתש8ובה
בועז שוורץ31/10/2009בעת מחסור ב- B12 ולך יש מחסור שכזה לבטח יש לקחת טבליה קטנטנה -גודל של סוכרזית, מתחת ללשון כל יום במשך חודש וחצי ולאחר מכן 2-3 בשבוע. יעלה לך בצורה נהדרת את רמות הויטמין בגוף ובדם.
אשר לתמיכה נוספת, שווה להיוועץ עם איש מקצוע ליצירת פרופיל שמתאים לך.
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)