השפעות של ויטמין B קומפלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעות של ויטמין B קומפלקס
    אור
    10/11/2009

שלום רב,
    מזה שלושה ימים אני נוטלת קפסולה(ויטמין B קומפלקס של סולגר) אחת כל יום אחרי האוכל.

וישנם תופעות מוזרות שלא היו קודם. התחושות הם תחושות כמו נפילת סוכר. תחושה של כאב ראש המלווה בחולשה.

קצת קשה לי להסביר את התחושה.
    מה עלי לעשות,
    להפסיק ליטול?
    להמשיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ויטמין B

איציק ברדה
    12/11/2009

שלום לך
    נטילת B קומלקס לא אמורה לעשות הרגשה כזאת אלה אם את רגישה אולי לאחד מהרכיבים.
    הייתי ממליץ לך להפסיק ליום יומיים ולראות אם גם ההרגשה הזאת עוברת ולנסות שוב לאחר ההפסקה.
    במקביל הייתי ממליץ לך ללכת לרופא להבדק ואף לבקש בדיקות דם בכדי לבדוק שאין ירידה ברמות הסוכר ללא קשר לB קומפלקס .
    חשוב להזכיר שנטילת B קומפלקס כן עושה שתן בצבע צהוב זרחני.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• B קומפלקס

יעל
    13/11/2009

בהנחה שהכדורים טריים , B קומפלקס בדכ גורם לעירנות , ( מומלץ לא לקחת 5 שעות לפני השינה)
    לא נראה לי שתוך 3 ימים יש השפעה כלשהיא ככה שלדעתי תחפש גורמים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

יעל
    13/11/2009

חשוב לשתות אותם עם הרבה מים! ...ובכלל לשתות יותר מים במהלך היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו