מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזלת כרוניתתרצה16/11/2009
שלום
בחודשיים אחרונים אני סובלת מנזלת כרונית.לוקחת אסטרגלוס,ויטמין סי,אבץ,אומגה 3
בשבוע אחרון היתחלתי לקחת היסטמינים -גם זה לא עוזר .
יש לציין יש לי כאבי ראש ובחילות בימיים אחרונים.
השאלה מה ניתן עוד לקחת.
תודה מראש
תרצה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית
איציק ברדה16/11/2009שלום לך
את יכולה לנסות את המוצר R49 מניסיוני ישנם מקרים של נזלת כרונית בהם הוא עזר:
DR.RECKWEG DROPS R49 - טיפות להקלה במקרים של נזלת וסנוסיטיס
הטיפול בנזלת ובסינוסיטיס בעזרת טיפות אף ותרסיסי אף כימיים, מוגבל לשימוש של עד 5 ימים בלבד. שימוש ממושך עשוי לגרום נזק לרירית האף, לירידה ביעילות ולהתגברות הנזלת ואף להתמכרות. על כן, מומלץ להיעזר בתכשירים טבעיים ויעילים, שאינם גורמים לנזק.
ייעוד התכשיר לפי עקרונות ההומיאופתיה:
השימוש בתכשיר הומיאופתי כדוגמת R49, מכיל מרכיבים הומיאופתיים עדינים, הניתנים דרך הפה המיועדים לסייע לפתרון הבעיה. R49 מיועד לייבוש חללי האף והסינוסים וניקוזם במקרים של נזלת וגודש באף.
העזרי ב- R49 בכל מקרה של: נזלת המלווה להתקררות או מחלת השפעת, נזלת כרונית וממושכת, נזלת אלרגית וסינוסיטיס. R49 הינו נטול תופעות לוואי, אינו פוגע בערנות, אינו גורמם לנמנום או יובש בפה והוא בטוח לשימוש ארוך טווח. במקרים של נזלת וסינוסיטיס בתינוקות, פעוטות וילדים, מומלץ להיעזר ב- R49 JUNIOR מסדרת Dr. Reckeweg JUNIOR, המותאם במיוחד לצרכים של קבוצת גיל זו.
* ייעוד התכשיר לפי עקרונות ההומיאופתיה ובהתאם לספרות המקצועית בתחום כדוגמת: Materia Medica.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת
alexander18/11/2009שלום.
אין לי שום בעיה עם תכשירים הומוטוקסיקולוגים,כדוגת אלה שהוזכרו,המיוצרים
על ידי חברת דר' רקווק.
אולי הם יעזרו.
העינין כאן הוא שנזלת כרונית מצריכה הערכה מיקצועית על מנת לקבוע את אופן/איסטרטגיית
הטיפול המיטבית.
בTCM ובהומוטוקסיקולוגיה ניתן לעשות זאת די מהר ובמדוייק.
הטיפול יכול להיות קצר(ראי את היעוץ לגבי שימוש בתרסיס הומיאופתי),אבל בד"כ זה טיפול
דו שלבי מלווה בהערכת ביניים.
אז אם מה שאיציק לא יעבוד,תיפני אליוו על מנת שיפנה אותך לאיש/ת מקצוע.
כל טוב
אלכסנדר דגן N.Ds.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים
שרי19/11/2009שלום רב .אני אישה בת 50 צמחונית ( עם שחיקת סחוסים בגוף ) מעוניינת לקבל הדרכה איזה ויטמינים כדאי לי לקחת .יש היצע גדול מאוד .כיום אני לוקחת : בי 12 . חומצה אלפא אלפואית. מגנזיום וסידן. תודה רבה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
שרי19/11/2009שוב שלום אני מעוניינת לקנות ויטמינים .אבל אם יש איזה שהוא ויטמין שמכיל כמה בבת אחת . כמו כן אני רוצה לקנות את ה-בי 3 ,ובי-6 . האם זה כדאי ? תודה רבה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)