מולטי ויטמין gnc לנשים הרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולטי ויטמין gnc לנשים הרות
    בת-חן
    16/11/2009

שלןם שמי בת-חן,
    יש לי נשירת שיער והתחלה של קרחות...
    אני התחלתי לשתות מולטי ויטמין של חברת gnc לנשים הרות מכיוון שאני מנסה להכנס להריון ובגלל זה אמרו לי לשתות לנשים הרות..
    האם זה עוזר לנשירת שיער ולצמיחה חדשה של השיער איפה שהיה או שלא?
    או שזה עוזר רק למניעת מחלות?

זה חשוב לי מאוד..

תודה בת-חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשירת שיער

איציק ברדה
    18/11/2009

שלום לך
    לנשירת שיער סיבות רבות חלק מהסיבות הם מחסור בויטמינים ומינרלים כמו מחסור באבץ או מחסור בברזל או בויטמיני B וכו' אם במידה נשירת השיער שלך היא כתוצאה ממחסור בויטמינים יתכן מאד שהפורמולה יכולה לעזור לך.
    אני ממליץ לך גם לערוך בדיקות כלליות ולאחר מכן להפגש עם נטרופת או איש מקצוע אשר ינסה להגיע לשורש הבעיה ולסייע לך .
    בקרוב יושקו בישראל סדרת פורמולות מתוחכמות המגיעות מתחום הרפואה הסינית העתיקה של חברת TONG REN TANG אחת מהפורמולות תוכל להתאים לך אך בנתיים הייתי ממליץ לך להמשיך ולהשתמש במולטי ויטמין מפני שהוא חשוב גם לכך שאת מתכננת הריון.

בברכה
    איציק ברדה

בברכה
    איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

בת-חן
    18/11/2009

שלום בועז,
    תוך כמה זמן מרגע תחילת נטילת הויטמינים אני אמורה להרגיש בתוצאות?
    והאם הם מזיקים לגוף במידה ובדיקות הדם שלי תקינות?
    והשאלה הכי חשובה שלא הבנתי את התשובה לגביה האם זה יעכב לי הריון או שזה רק יעזור לי?ואם זה בסדר שאני שותה מולטי ויטמין לנשים הרות?

תודה רבה רבה

בת-חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

בת-חן
    18/11/2009

התכוונתי אליך איציק.... שכבר התחלת לענות לי על השאלות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו