מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולטי ויטמין gnc לנשים הרותבת-חן16/11/2009
שלןם שמי בת-חן,
יש לי נשירת שיער והתחלה של קרחות...
אני התחלתי לשתות מולטי ויטמין של חברת gnc לנשים הרות מכיוון שאני מנסה להכנס להריון ובגלל זה אמרו לי לשתות לנשים הרות..
האם זה עוזר לנשירת שיער ולצמיחה חדשה של השיער איפה שהיה או שלא?
או שזה עוזר רק למניעת מחלות?
זה חשוב לי מאוד..
תודה בת-חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
איציק ברדה18/11/2009שלום לך
לנשירת שיער סיבות רבות חלק מהסיבות הם מחסור בויטמינים ומינרלים כמו מחסור באבץ או מחסור בברזל או בויטמיני B וכו' אם במידה נשירת השיער שלך היא כתוצאה ממחסור בויטמינים יתכן מאד שהפורמולה יכולה לעזור לך.
אני ממליץ לך גם לערוך בדיקות כלליות ולאחר מכן להפגש עם נטרופת או איש מקצוע אשר ינסה להגיע לשורש הבעיה ולסייע לך .
בקרוב יושקו בישראל סדרת פורמולות מתוחכמות המגיעות מתחום הרפואה הסינית העתיקה של חברת TONG REN TANG אחת מהפורמולות תוכל להתאים לך אך בנתיים הייתי ממליץ לך להמשיך ולהשתמש במולטי ויטמין מפני שהוא חשוב גם לכך שאת מתכננת הריון.
בברכה
איציק ברדה
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
בת-חן18/11/2009שלום בועז,
תוך כמה זמן מרגע תחילת נטילת הויטמינים אני אמורה להרגיש בתוצאות?
והאם הם מזיקים לגוף במידה ובדיקות הדם שלי תקינות?
והשאלה הכי חשובה שלא הבנתי את התשובה לגביה האם זה יעכב לי הריון או שזה רק יעזור לי?ואם זה בסדר שאני שותה מולטי ויטמין לנשים הרות?
תודה רבה רבה
בת-חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
בת-חן18/11/2009התכוונתי אליך איציק.... שכבר התחלת לענות לי על השאלות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)