תוספי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה
    שרי
    22/11/2009

אני אשה בת 50 מעוניינת לקחת תוספי תזונה. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה

איציק ברדה
    22/11/2009

שלום לך
    על מנת לקחת תוספי תזונה חסרים לי פרטים רבים כמו האם את נוטלת תרופות או הורמונים,מה מצב בריאותך האם עשית בדיקות לאחרונה של B12 ,ברזל ,חומצה פולית.
    מה הרמה של צפיפות העצם שלך וכו.?
    מהי התזונה היומית שלך האם את צימחונית? מה הגובה והמשקל שלך?
    הייתי ממליץ לך להיועץ באופן אישי אם נטרופת או תזונאי על מנת שיתאימו לך תוסף באופן אישי.
    במידה ויהיו לי תשובות לשאלות ששאלתי אותך אשמח לנסות לעזור.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון

שרי
    22/11/2009

תודה רבה על ההתייחסות. אני בת 50 , לא נוטלת תרופות בכלל. ולא הרמוניים. אוכלת רק אוכל בריא. לא שותה אלכהול, לא מעשנת, לא אוכלת בשר, עוף ,דגים, ביצים. צפיפות העצם תקינה. הברזל טוב מאוד. לוקחת בי-12 .משקלי הוא 80 גובהי הוא 165. אין לי סוכר ( לא אוכלת דברי מתיקה וגם לא סוכרזית ). אין לי שומנים בדם. אין לי כלסטרול. תודה רבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על תוספי תזונה

איציק ברדה
    23/11/2009

שלום לך
    לאחר שקראתי שאת בסה"כ בריאה ואני מבין שאת צימחונית אני אמליץ לך על "אוטרה מגה לנשים" זהו מולטי ויטמין המומלץ לנשים עם דגש על כל ויטמיני הB ,סידן אנטיאוקסידנטים מפירות וירקות ועוד המולטי ויטמין מגיע מחברת GNC .
    מומלץ לנטול 2 כמוסות ביום,בוקר וצהרים לאחר האוכל.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק

שרי
    24/11/2009

אני מודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו