רצון להקיא אחרי כמות של אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצון להקיא אחרי כמות של אוכל
    יעל
    24/09/2007

שלום ובוקר טוב לכולם!

אני בת 25 אני מטר שבעים ושלוש ושוקלת עכשיו 67 לפני 3 שנים הייתי שוקלת 64 ורציתי לשמור על המשקל (בגיל 18 הייתי שוקלת 88) וכל דבר שהייתי אוכלת הייתי מקיאה ורוב הזמן הייתי חלשה ואחרי ההקאות הייתי רועדת מרוב שהייתי חלשה הייתי גם כל הזמן עצבית ומאסתי בחיים- ואף אחד לא ידע מזה הסתרתי את זה מכולם וגם מבעלי.
    בקיצור יום אחד אמרתי גמרנו יש לי ילד שאני צריכה לטפל בו ולאט לאט יצאתי מזה ועכשיו אני מרגישה מצוין יש לי שני ילדים אבל פעם בשבוע או בשבועיים אם אני אוכלת כמות רצינית אני מרגישה רע ולפעמים מקיאה את זה רציתי לדעת איך אני יוצאת מזה לגמרי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    25/09/2007

שלום יעל
    חלק מהתשובה נמצא בשאלתך, לכן באמת השתדלי קודם כל לאכול ארוחות קטנות 4-5 פעמים ביום, כך לא תגיעי למצבים של ארוחה גדולה מדי .
    ישנם בשוק תוספים של אנזימי עיכול, אלי מרכיבים זעיריםפ שעוזרים בעיכול האוכל, יש לקחתם 15 דקות לפני האוכל וזה עודב יפה. כלולמר כל פעם שאת יודעת שאת הולכת לאכול כמות גדולה מדי יחסית ליכולות-נטלי טבליה של אנזימי עיכול.
    דבר נוסף אותו אני מציע: צריכה של משקה כלורופיל- כפית אחת פעמיים ביום יתמכו ביכולות ניקוי הגוף, ישפרו תפקודי מערכת העיכול ויתנו לגוף אנרגיות. את הכפית מומלץ להוסים לכוס מים ולשתות פעמיים ביום
    בריאות שלימה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו