מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קניה מאתר Puritan's Prideאני27/11/2009
שלום
קניתי מאתר Puritan's Pride את התוסף מזון SAM-E לטיפול בדיכאון
הדבר היחיד שאני מאוד חושש שאולי הטבליות לא אמיתיות בגלל שכבר הייתי בכל הטיפולי הקונבנציונליים ושום דבר לא עזר אז אני מפחד שאולי זה היה עוזר אילו הייתי מקבל טבליות אמיתיות (נגיד וזה לא אמיתי מה שקיבלתי)
עכשיו הסיבה שאני מפחד זה שהמחיר שלהם כל כך זול שזה לא יאמן
עשיתי השוואה בין מחירים בארץ לבין פוריטן וזה יוצא בערך 1000 שקל בארץ זה כמות שעולה בפוריטן 40$ בערך.
בדקתי מחירים באתרים אחרים בחול כולם שם זולים בהרבה מהארץ אבל פוריטן במיוחד הם חצי מהמחיר הכי זול שהצלחתי למצוא בחברות אחרות.
מה דעתכם האם זאת חברה אמינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ29/11/2009שלום
את/ה מעלה נקודה חשובה ורגישה ביותר.
סה"כ, שוק תוספי התזונה די פרוץ ואי אפשר להיות סמוכים ובטוחים לגבי מוצרים זולים, האם האיכות או כמות החומר הפעיל הינם שווים למוצר ממותג ידוע ויקר.
העניין קורץ אך לרוב מרגישים בתוצאות.
אני עדיין מעדיף לשלם מעט יותר ולקנות מותג ידוע.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPuritan's Pride
חנה.כ27/02/2010אדון נכבד,
אני מזמינה תוספי מזון רבים ומגוונים מחברה זו ונמחירים בהשוואה לארץ- שם ממש בחינם.
תהיה רגוע, למדנו להכיר את החברה מבני משפחה מניו יורק שהיו שולחים לנו מה שבקשנו עד שהחלטנו לעשות זאת לבד דרך האינטרנט.
זה פשוט מגוחך!! למה אנחנו צריכים לשלם כל כך יקר בארץ כשבקלות כה גדולה אנו מקבלים הכל ארוז לתפארת ובזמן כה קצר , וכל כך זול!!!
בהצלחה ותהיה רגוע!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPURITAN
JOJO27/04/2010שלום רב
גם אנחנו נהנים מ PURITAN והזמנו הרבה ויטמינים משם
יש להם שם טוב וטיב מעולה
אמנון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)