קניה מאתר Puritan's Pride

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניה מאתר Puritan's Pride
    אני
    27/11/2009

שלום
    קניתי מאתר Puritan's Pride את התוסף מזון SAM-E לטיפול בדיכאון
    הדבר היחיד שאני מאוד חושש שאולי הטבליות לא אמיתיות בגלל שכבר הייתי בכל הטיפולי הקונבנציונליים ושום דבר לא עזר אז אני מפחד שאולי זה היה עוזר אילו הייתי מקבל טבליות אמיתיות (נגיד וזה לא אמיתי מה שקיבלתי)
    עכשיו הסיבה שאני מפחד זה שהמחיר שלהם כל כך זול שזה לא יאמן
    עשיתי השוואה בין מחירים בארץ לבין פוריטן וזה יוצא בערך 1000 שקל בארץ זה כמות שעולה בפוריטן 40$ בערך.
    בדקתי מחירים באתרים אחרים בחול כולם שם זולים בהרבה מהארץ אבל פוריטן במיוחד הם חצי מהמחיר הכי זול שהצלחתי למצוא בחברות אחרות.
    מה דעתכם האם זאת חברה אמינה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניה מאתר Puritan's Pride

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    29/11/2009

שלום
    את/ה מעלה נקודה חשובה ורגישה ביותר.
    סה"כ, שוק תוספי התזונה די פרוץ ואי אפשר להיות סמוכים ובטוחים לגבי מוצרים זולים, האם האיכות או כמות החומר הפעיל הינם שווים למוצר ממותג ידוע ויקר.
    העניין קורץ אך לרוב מרגישים בתוצאות.
    אני עדיין מעדיף לשלם מעט יותר ולקנות מותג ידוע.
    כל טוב
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Puritan's Pride

חנה.כ
    27/02/2010

אדון נכבד,
    אני מזמינה תוספי מזון רבים ומגוונים מחברה זו ונמחירים בהשוואה לארץ- שם ממש בחינם.
    תהיה רגוע, למדנו להכיר את החברה מבני משפחה מניו יורק שהיו שולחים לנו מה שבקשנו עד שהחלטנו לעשות זאת לבד דרך האינטרנט.
    זה פשוט מגוחך!! למה אנחנו צריכים לשלם כל כך יקר בארץ כשבקלות כה גדולה אנו מקבלים הכל ארוז לתפארת ובזמן כה קצר , וכל כך זול!!!
    בהצלחה ותהיה רגוע!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PURITAN

JOJO
    27/04/2010

שלום רב

גם אנחנו נהנים מ PURITAN והזמנו הרבה ויטמינים משם

יש להם שם טוב וטיב מעולה

אמנון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו