ויטמינים כהכנה להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים כהכנה להריון
    טלטל
    01/12/2009

שלום,
    אני ובעלי בני 30 ומעלה מנסיםכשנה וחצי להיכנס להריון ללא הצלחה. התחלנו הזרעה בלי הורמונים שלא נקלטה לצערי. עשיתי בדיקות דם ואחר קריאת מאמר רציתי לדעת האם הויטמין בי 12 שלי נורמה. לאחר שאני חשה בזמן האחרון חולשה ועייפות.
    בדיקה שלי אישה בת 32 ויטמין בי 12 יצאה320
    וכן הבדיקת הדם של Ferritin יצאה 15
    Vitamin D 25 (OH) יצאה 37

רצוי לציין שאני נוטלת באופן קבוע חומצה פולית

האם עלי ליטול ויטמינים או שניתן לאכול מאכלים מסויימים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים כהכנה להריון

הוספת תגובה

• המשך

טלטל
    01/12/2009

שלום,
    רציתי להוסיף שהמוגלובין שלי יצא 12.7

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - מקווה לתשובה מהירה

טלטל
    01/12/2009

שלום,

בנוסף לחולשה והעייפות יש לי גם נשירת שיער...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

alexander
    02/12/2009

שלום ט.
    תזונה ו"תוספים" הינם רק חלק ממה שאנו עושים יום-יומית על מנת לחיות ולתפקד
    בכל רמה!!> פיזית,מנטאלית,נפשית וריגשית.
    אני מציע לך לשקול אפשרות של היתיעצות עם מישהי/הו, שמסוגלים לעזור לך בכל
    המישורים(נטורופת,הומיאופת/הומיאוטוקסיקולוג,תמציות -פרחים וכ"ו).
    זה עובד ביותר מידי מיקרים,אז כדאי לנסות.
    כל טוב
    אלכסנדר דגןN.Ds.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

איציק ברדה
    03/12/2009

שלום לך אני מסכים עם אלכסנדר היעוץ האישי יגיע לשורש הבעיה ויסייע לך בצורה הטובה ביותר.
    אך לשאלותייך בעקרון רמות הB12 שלך נורמליות והם בטווח אך ניתן לעלות אותם לרמות יציבות יותר של 600 וזאת על ידי הוספת B12 למציצה תחת הלשון אחת ליום 1000 מק"ג.
    אני ממליץ גם בתיכנון הריון להשתמש במולטי ויטמין בשם פרנטל של חברת GNC פעמיים ביום בוקר וערב לאחר אוכל.
    יתכן ותוספות אלו יסיעו לך במניעת נשירת השיער ומניעת העיפות אך הם לא במקום היעוץ האישי
    בהצלחה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לוטם
    03/12/2009

שלום,
    ראשית תודה על ההתייחסות המהירה.
    כשדיברתי עם רופאת המשפחה היא אמרה לי שיש לי ברזל נמוך ואמרה לי לקחת טיפות של ברזל.
    כמו כן רציתי לדעת האם שמעת על תכונות תה הסרפד וכן על תוסף מזון פוראור מולטי מאקה?

אם שמעת על התוסף מתי רצוי לקחת אותו לפני/ בזמן/ אחרי אוכל?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוראור מולטי מאקה

איציק ברדה
    03/12/2009

שלום לך
    במולטי ויטמין שהמלצתי לך יש תוספת של 30 מ"ג ברזל.
    תה הסרפד מכיל ברזל אך הוא גם משתן ויכול לגרום להורדת לחץ דם ולהיתיבשות עם לא שותים מספיק.
    לא מומלץ בהריון לפחות לא ב3 חודשים ראשונים.

פוראור מולטי מאקה, הידוע גם בשם לפידיום מייני, הוא צמח חד-שנתי המגודל באזורים ההרריים במרכז פרו. השורש האכיל של הצמח, אשר מזכיר צנונית, הוא המזון העיקרי של האוכלוסיה המקומית.

הכובשים הספרדיים כינו את הצמח "צמח המין של בני האינקרה". כיום צמח זה מוכר כג’ינסנג פרואני. מחקרים מודרניים טוענים כי צמח המאקה עשוי לשפר חשק מיני , און ואנרגיה.

צמח המאקה עשוי להגביר את החשק המיני של אשה ולצורך השגת מיטב התוצאות יש להשתמש בו כל יום. הערך התזונתי של שורש המאקה המיובש הוא גבוה, בדומה לדגנים כגון אורז וחיטה.
    דווח כי צמח המאקה משפר את התפקוד המיני הודות לכך שהוא מכיל ריכוז גבוה של חלבונים וחומרים מזינים אחרים. חלק גדול מתכולת החלבונים של המאקה מופיע בצורת חומצות אמינו נדרשות גם לצורך ייצור החומרים המעבירים אותות במערכת העצבים ומשחקות תפקיד חשוב בתהליך ההתעוררות המינית וביצועי הגוף בזמן מגע מיני.

"פוראור מולטי מאקה" משלב את צמח המאקה הפרואני האגדי עם צמחים רבי עוצמה ורכיבים מובחרים נוספים כמו קואנזים 10-Q .

שימוש מומלץ
    ליטול 1-2 טבליות לאחר האוכל בוקר וצהרים לא בלילה.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לוטם
    03/12/2009

שלום

בעלי כבר קנה לי טיפות של ברזל לילדים וכן אני לוקחת חומצה פולית, והיום גיסתי הביאה לי את המאקה....

שאלתי היא מתי לצרוך אותם?אחרי האוכל? האם אפשר את כולם ביחד?

תודה
    על התמיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמני צריכת ויטמינים

איציק ברדה
    03/12/2009

שלום לך
    את החומצה הפולית אחרי אוכל בבוקר,את טיפות הברזל רחוק כשעתיים מארוחה חלבית(הברזל מתחרה עם הסידן בחלב ומפריע לספיגה).
    המאקה בוקר וצהרים אחרי אוכל.
    בהצלחה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו