תוספי מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון
    שרון
    13/12/2009

אני בת 45 , בריאה אך עם עודף משקל משמעותי.
    לאחרונה אני לוקחת Q10 , אומגה 3 - 300 מ"ג וכמוסה של חמוציות מאחר ואני סובלת מבדלקות חוזרות בשלפוחית השתן.
    רציתי לשאול האם צרוף תוספי המזון הוא בעיתי? כמו כן בני בן ה-8 מקבל גם הוא אומגה 3 באותו מינון. האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון

הוספת תגובה

• נטילת ויטמינים

איציק ברדה
    13/12/2009

שלום לך
    בעקרון אין מניעה להשתמש יחדיו גם בQ10 גם באומגה 3 וגם בחמוציות.
    אך אם את סובלת מבעיה רפואית עלייך להיתיעץ עם הרופא המטפל ובנוסף יעוץ אישי של נטרופת או דיאטן.
    לגבי הילד אין לי שום מידע עליו מלבד זה שהוא בן 8 האם הוא סובל מבעיה רפואית?
    האם הוא לוקח תרופות נוספות?
    האם משקלו תקין ? וכו'...
    לכן אני לא יכול להמליץ או לא להמליץ על אומגה 3 .
    בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מזון

שרון
    13/12/2009

תודה על תגובתך המהירה.
    בני אינו סובל מכל מחלה והוא בעל משקל תקין.
    אני נותנת לו אומגה 3 מפני ששמעתי שזה מעט מרגיע בהתנהגות כמו כן אינו אוכל דגים בכלל ואני חושבת שזה יכול לעזור מעט בחוסן הגוף .
    האם אני צודקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן דגים

איציק ברדה
    14/12/2009

שלום לך
    על אומגה 3 נעשו מחקרים רבים ובינהם הקשר של אומגה 3 לבעיות קשב וריכוז ועל אומגה 3 וחיזוק המערכת החיסונית מחקרים אלו פרסמו בסיפרות הרפואית ואכן מאשרים זאת .
    לכן את יכולה להמשיך ולתת לבנך אומגה 3 אני ממליץ כל שלושה חודשים לעשות הפסקה של שבועיים.

חג שמח

איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו