מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על מספר תוספי תזונה? שניסיתיגולן17/12/2009
שלום לכולם :) אני בן 24 מאיזור המרכז, שקלתי בעברי לפני מספר חודשים 82 קילו, ניסיתי כל דבר אפשרי, את האבקות של רוקח וכל מיני שטויות כאלה וכאלה ובאמת כלום לא עוזר.
היום אני חייב לציין שלאחר כחצי שנה שאני כבר שוקל 69 שזה אפילו קילו פחות ממה שתיכננתי, עם אחוז שומן נמוך יחסית 13% מ 21 שהייתי. אני יכול לומר לכם כמה דברים:
קודם כל זה אפשרי, הכל אפשרי בחיים, לא צריכים לחיות על כל האבקות והשטויות האלה, צריך הרבה ספורט, לא חובה להשתגע אבל צריך ספורט, מי שיבוא ויאמר שאפשר להשתמש רק בכדורים אלו ואלו ובלי בספורט משקר, אני אומר את זה בפה מלא, הוא משקר.
הבעיה שלי האמתי הייתה קצת אחרת, אני חולה מתוקים, אבל חולה מתוקים, רק ממתקים ושוב ממתקים ואם לא ממתקים אז נישנושים כאלו ואחרים, ובערב זה היה מגיע למתוק ואז מלוח ולקינוח שוב מתוק ולסיים בכיף אז שוב מלוח ושוב ושוב...זה פשוט ככה :/
למזלי אחרי שניסיתי הרבה דברים הפעם מצאתי משהו שבאמת עובד, זה לא תרופת פלא, ולא קסם, זה פשוט עושה פעולה פשוטה: מעכב אלפא-עמילז, האנזים האחראי לפירוק פחמימות מורכבות לסוכרים פשוטים. אין כאן קסם, זה פשוט דבר טבעי לגוף שעוזר מאד מאד בהורדת השומנים המעצבנים האלה מהגוף, זה נמצא הרבה בארה"ב וזה אחרי שאוניברסיטת סטנפורד הוציאו מחקר שהוכיח שזה אחד הפיתרונות שמסייעים, אני קניתי את זה בארץ דרך אתר אינטרנט לא יקר, עזר לי, אבל לזה הוספתי 10 דקות ספורט כל יום והיום אני 14 קילו פחות ומאושר. רק חשוב לציין, אני לא עובד באתר ואין לי כאן רווח, פשוט לקוח מרוצה, ככה שעיקר ההודעה היא המלצה וחיזוק. מי שרוצה עוד טיפים אשמח לעזור לו :) ובלי קשר לעצמי קניתי עוד כמה דברים שעזרו לי משם אבל זה כבר לא קשור לנושא :)
ממליץ לכולם, וניסיתי כבר הכל בחיים, זה עזר לי מאד, היום כבר בלי פיצות ובלי כלום, זה אפילו לא מגרה אותי יותר.
בהצלחה לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
איציק ברדה17/12/2009שלום לך
ראשית הרשה לי לברך אותך על הצלחתך בירידה במשקל בדרך שאני מאמין שילוב של פע"ג עם תזונה נכונה ותוספים שמסיעיים.
בכדי לחסוך את זמן הניסיונות אני ממליץ לכל אדם שמנסה לרדת במשקל להתיעץ עם מומחה בתחום באופן אישי מיכיון שמה שטוב לאחד לא תמיד מתאים לאחר.
לכן יתכנו תוספים המתאים לך ולמישהו אחר עם בעיות דומות יתאימו פחות.
חג שמח
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל
alexander22/12/2009גולן שלום.
הנושא של אלפא עמילז ידוע כבר שנים.
זה שהוא עושה את מה שהוא אמור לעשות פיזיולוגית זה ברור.
השאלה היא מה המחיר?
הנחת העבודה שלי היא פשוטה:כל היתערבות התהליכים פיזיולוגים ומטבולים בגוף,יש
להם מחיר.
המחיר מתקבע דרך קשת מתואמת ומורכבת של מערכות בקרה.
התחשיר שלך בולם מערכת,נותן עדיפות למערכות אחרות,ומונע איזון דינאמי של מערכת
האנרגיה בגוף.
אז לטווח קצר ועד להשגת היעד(חד פעמי) זה הגיוני.
לטווח ארוך,במקום שינוי היתנהגותי/תזונתי,זה רע.
אז אל תשלה את עצמך.
כל טוב
אלכסנדר דגן N.Ds.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה מדובר?
א30/12/2009שלום
אמי סובלת ממשקל עודף כבר הרבה מאוד שנים, מאז הלידות
וניסתה המון סוגים של דיאטות אך גרמו לה בסופו של דבר להעלייה כפולה במשקל,
אשמח לדעת אילו חברות ותחת איזה שם ניתן לחפש ולקנות את הכדורים האלה
שמעכבים אנזים האלפא-עמילז.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)