מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנזימי עיכול ..יעל01/10/2007
שוב אני ..
אני חוששת בלקחת אנזימי עיכול מאחר ואני מפחדת להפוך את הקיבה שלי ל" עצלה " כלומר שהיא תתרגל שאני מספקת לה את אנזימי העיכול והיא תפחית בכמות ייצור אינזמי העיכול מאחר ואני אספק לה כבר אותם באופן סינטטי ... האם יש מקום לדאגה ? ... וממה עליי להמנע, האם אני יכולה לצרוך את זה כל יום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי עיכול
איציק ברדה02/10/2007שלום לך
גוף האדם זקוק לאנזימים לעיכול המזון הנאכל, והאנזימים הללו מגיעים משני מקורות- המזון אותו אנו אוכלים או מערכת העיכול. אם מזוננו מבושל או מעובד בטמפרטורות גבוהות, אנזימי המזון נהרסים. במצב זה, גוף האדם צריך לעבוד קשה יותר בייצור אנזימי עיכול שיצליחו לעכל את המזון הנאכל. נטילת תוסף תזונה של אנזימים תעזור להשלים חלק מהאנזימים הנהרסים בתהליכי הבישול ועיבוד המזון, כך שהגוף יפיק יותר רווחים תזונתיים מהמזון ומערכת העיכול תצטרך להשקיע פחות בעיכול ותשמר אנרגיה לבריאות הגוף.
בניגוד לצמחים משלשלים הגורמים לתנועת מעיים אנזימי עיכול לא יגרמו לך להתמכרות ולקיבה עצלה .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)