מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- agelלירון03/10/2007
שלום רב,
לפני זמן מה חשפו בפני בפעם הראשונה את ה agel fit אשר יסייע לי בהורדת המשקל ובהפחתת כמויות האוכל בזמן האכילה.
רציתי לדעת מה טיב המוצר אם ידוע לכם ועד כמה הוא באמת מועיל.
בנוסף אם ידוע,היכן ניתן לקנות באופן עצמי את הג'ל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אג'ל
ערן תומר06/10/2007שלום רב!
גם אני סקרן לגבי מוצרי אג'ל, אשמח למידע באשר לאיכות מוצרי החברה,
לי ברור שעצם הגשת המוצר בצורת ג'ל זה יתרון מסוים באשר לספיגתו,
האם יש בשורה מעבר לכך?
תודה למפרע
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר מ50 אחוז הנחה על AGEL
ארי09/10/2007אכן לחברה יש מוצרים מצוינים.
בכל מקרה, אני מוכר קופסא, שאמורה לעלות ללקוח רגיל 408 ש"ח (קמעונאי)
ב195 ש"ח (קופסאות חדשות לגמרי, שום "קאטצ'", מכל סוג שתבחרו, כולל המוצר המצוין להורדה במשקל).
לבירור פרטים האי מייל שלי הוא ב-
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגל-חוות דעת מקצועית?
ערן תומר09/10/2007ארי שלום!
תגובתך לא לעניין!
אותי מעניינת חוות דעת אנשי המקצוע,לגבי איכות המוצר/ים
מחכה לתשובתם.
תודה למפרע
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ09/10/2007שלום
האמת שלא ממש
החדשנות היא בשיטת השיווק
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ09/10/2007מוצר בסדר, יקר יחסית, חפש מפיץ של החברה שימכור לך.
יש מוצר חדשני שאני בודק היום לפרטים נוספים צור קשר עימי בטלפון.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תרצה יש לי מאמר מסודר לגבי
שימרית18/10/2007כל המוצרים מה הם מכילים למה כל מוצר משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)