מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חוזרות בגרוןלירון05/04/2007
שלום רב,
אני בת 22 כמעט כל חודשיים - שלושה אני חוטפת דלקת בגרון ממש קשה שמצריכה טיפול באנטיביוטיקה. בבדיקות שעשיתי לא נמצא שחסר לי ויטמין כלשהו.
האם יש לכם איזשהו טיפול מונע לחיזוק המערכת החיסונית או משהו כזה?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גרון חוזרות ומוצרי חלב
איציק ברדה08/04/2007שלום לך
מניסיוני כאשר דלקות גרון חוזרות מומלץ להפסיק לצרוך מוצרי חלב לפחות לתקופה של שלושה חודשים , בתקופה זו תוכלי לראות איך את מרגישה והאם עדין הדלקות חוזרות.
במקביל אני ממליץ להשתמש בצמח בשם אסטרגלוס 500 מ"ג זהו צמח המגיע מהרפואה הסינית ויכול להתאים לטיפול ומניעת דלקות גרון.
המינון המומלץ בזמן אקוטי (מיד איך שאת מרגישה את הגרון) הוא 2 כמוסות 3 פעמים ביום. למשך שלושה ימים.
למניעה ניתן להשתמש בכמוסה אחת ליום.(לעשות הפסקה לאחר 3 חודשי שימוש)
ניתן להשתמש גם בזמן האקוטי בטבליות למציצה של אבץ היכולים להקל על כאבי הגרון.
ממולץ להשמש בלכסניה אחת כל שעתיים עד 4 פעמים ביום.
חג שמח
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)