מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבירון17/01/2010
שלום רב......אני סובל כבר שנה כמעט מ4בלטי דיסק בגב הגבי, עקב תאונה{מאובחן בmri}זה גורם לי לכאב כרוני מאוד מציק בגב האמצעי והעליון ,יש ימים שכואב יותר וימים שפחות ,יש לי קושי בישיבה ממושכת ועוד .......העם יש תחליף לתרופות נוגדי הדלקת שגורמים נזק לכיבה ואני משתדל לקחת כמה שפחות,ואיזה עוד פתרונות אולי יש לרפואה הנטורופתית שיכולים לעזור לי ,לדוגמא איזה בדיקות דם אני צריך לבצע ,ואיזה תוספי מזון ממולץ לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
איציק ברדה18/01/2010שלום לך
במקרה שלך הייתי ממליץ לך להיפגש עם כירופרקט אשר יכול לעזור לך .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לא עזר...
ירון18/01/2010הי תודה על התשובה.......כן ניסית טיפול כירופרקטי די בתחילה המקרה ,בתחלה עזר ואחר כך ממש לא עזר ואולי אפילו הזיק.....נסיתי גם פזיוטרפיה ופניתי גם לאורטופד עמוד שדרה שהמליץ על פזיוטרפיה וחיזוק שרירים ...פניתי גם למרפאת כאב שהמליץ על זריקה אפידורלית,אבל בנתיים אני עוד פוחד מזה.....הכאב שיש לי והתפתח הוא כרוני ולא אקוטי פגשתי הרבה אנשים שסיפרו על כאב אקוטי מפריצת דיסק ואחכ החלמה מוחלטת ,לצערי אצלי זה לא המקרה.....אולי בגלל המיקום של המקום שנקרא גם כלוב הצלעות או חוליות הt ואולי בגלל שזה ממש מפריע למהלך חיי וגורם לי לדכאון מהמצב ,ואני חוזר שוב לשאלתי העם ישנם תוספי תוזנה ממולצים למצבי,והעם צריך לעשות בדיקת דם מסוימת בשביל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק
איציק ברדה18/01/2010שלום לך
קים מוצר בשם סלדרין -תערובת של חומצות שומן ייחודיות המשמשות לשיכוך כאבים ולטיפול בדלקות.
תנסה להשתמש בתוסף זה אין צורך בבדיקות דם ליפני השימוש במוצר כמו כן הייתי ממליץ לך:
לתכנן כל פעולה הכרוכה במאמץ של עמוד השדרה לפני ביצועה.
הקפד לנעול רפידות המתאימות למבנה כף רגלך.
וודא כי המזרן והכר עליהם אתה ישן נוחים, אך לא רכים מדי.
אם אתה עוסק בהליכה ספורטיבית, הקפד על גב זקוף ולך בצעדים קטנים.
במהלך נהיגה ברכב: וודא כי שתי רגליך מונחות בזווית זהה והשקע המותני זוכה לתמיכה.
בעת הרמת משא: הקפד לפסק את רגלייך, התכופף קרוב לחפץ, הצמד אותו לגופך והזדקף בעזרת רגליך בלבד.
בעת ישיבה ליד שולחן העבודה: הקפד לתמוך את השקע המותני, וודא כי רגליך מונחות על הרצפה וכי מרפקיך מונחים בגובה השולחן או המקלדת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגב
alexander20/01/2010איציק אהלן.
ניראה לי שעבודה פרטנית עם מישהו/י המתמחה בתנועה ונשימה(פלדנקריז,אלכסנדר,יוגה,
טכניקות קרניאליות וכ"ו),תיתן תוצאה כפולה: הורדת סטרס וכאב, ולימוד של התנועה
המתאימה+יכולת הקשבה לגוף.
כמובן שניתן להעזר בשינוי תזונתי וכ"ו.
תוך כדי השינוי ראוי לשקול שימוש בהומיאופתיה כזו או אחרת.
מניסיון אישי ושל מטופלים,כדאי לבחון את הרעיון.
כל טוב
אלכסנדר דגן N.Ds* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)