מידע רפואי
פורומים
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- תזונה טבעית
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- אנמיה
- פילאטיס
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- רפואת משפחה
- קוסמטיקה טבעית
- צליאק
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- התמכרות, התמכרויות
- אורולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- פיטוברונזנער25/01/2010
אני נער בגיל התהבגרות, שהסך הכול רוצה עור שוף יותר ללא סכנות.
האם אוכל להשתמש ב-פיטוברונז ללא חששות מסויימים, ללא אישור רופא? ההורים שלי לא יאשרו לי לקנות דבר כזה, ואני רק רוצה לדעת מה התופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטוברונז
איציק ברדה26/01/2010שלום לך
פיטוברונז הוא תוסף תזונה
למי מומלץ להשתמש בפיטוברונז?
כל מי שמשתזף, נשים וגברים בכל גיל כולל נוער מגיל 15.
פיטוברונז עוזר לכל אחד להשתזף מהר יותר ושומר על העור שלו בזמן השיזוף .
למה כדאי להשתמש בפיטוברונז?
לפיטוברונז יש הרבה יתרונות:
- פיטוברונז הוא מוצר טבעי – כל המרכיבים שלו הם טבעיים!
- ליכולת שלו לשזף ולהגן על העור יש הוכחות מדעיות!
- בכל אירופה משתמשים בפיטוברונז, בספרד, איטליה, צרפת, יוון ומדינות רבות נוספות. עד היום השתמשו בו יותר מ-15 מיליון אנשים!
עם פיטוברונז אפשר להשתזף שיזוף עמוק יותר, יפה יותר, סקסי יותר ולהסתכן פחות.
היעילות הוכחה במחקר רפואי שיש פחות כוויות מהשמש, יותר לחות וצבע יפה יותר ומהר יותר.
-עם פיטוברונז העור יראה טוב יותר– פיטוברונז מטפח את העור,הוא שומר על הלחות שלו ועוזר לו להיראות יפה וצעיר.
לשימוש בפיטוברונז בטוח – אין תופעות לוואי.
מה מכילות הכמוסות של פיטוברונז?
חומרים שעוזרים לשיזוף מבפנים – גזר ואבקת כורכום - מאפשרים שיזוף מהיר יותר ונותנים לעור גוון שחום כתום יפה ולאורך זמן.
נוגדי חמצון– מרכיבים שפועלים נגד נזקים שנגרמו לעור בגלל השמש.
משמרי לחות – רכיבים מצמח הסויה ששומרים על הלחות של העור.
איך משתמשים?
לוקחים שתי כמוסות פעם ביום עם כוס מים גדולה, במשך כל תקופת השיזוף.
עדיף להתחיל את השימוש שבועיים שלושה לפני תחילת תקופת השיזוף אבל אפשר גם להתחיל במהלך תקופת השיזוף כחלק מהשמירה על בריאות העור ומניעת הזדקנותו.
מתי רואים תוצאות?את התוצאות השיזוף רואים כבר אחרי שימוש של שבועיים שלושה עם פיטוברונז, כשהחומרים מצטברים בשכבה התת עורית תוך חשיפה לא ממושכת לשמש.
מי מייצר את פיטוברונז?
ארקופרמה– חברת התרופות הצרפתית הגדולה באירופה, שמייצרת תרופות ותוספי תזונה שכולם עשויים ממרכיבים צמחיים (גם הכמוסות עצמן עשויות מחומרים טבעיים!).
החברה נחשבת מאוד באירופה וכל המוצרים שלה מאושרים ע"י משרד הבריאות הצרפתי והישראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטוברונז
בת 2129/04/2012יש לי שאלה בקשר לפיטוברונז, האם הוא יכול להגביר פיגמנטציה למי שיש נטיה לכך או עור מאוד בהיר? לציין שאני לוקחת גלולות האם השילוב עלול להגביר פגמנטצתיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטוברונז - תגובה
איציק ברדה01/05/2012שלום לך
בנושא זה הייתי ממליץ לך לפנות ישירותץ לחברת פרמה גורי שמשווקת את מוצרי ארקופארמה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטוברונז
יובל10/06/2016היי, לגבי פיטוברונז, אפשר לקבל גוון עור כהה עם התרופה גם ללא חשיפה לשמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?