הורדת כולסטרול LDL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת כולסטרול LDL
    אלון
    02/02/2010

מי יוכל לעזור לי ?
    אני מחפש מוצר להורדת כולסטרול LDL באיכות גבוה מאוד שאינו נוזל(כמוסות או כמוסות ג'ל)
    עדיפות גובהה למוצר שמכיל פיטוסטרולים +אומגה 3 + Q10
    אך לצערי בארץ קיים רק המוצר של אלטמן - נוסטרול.

כל מוצר טוב איכותי שמיוצר על ידי ספק ידוע ואיכותי בעולם ונמכר באינטרנט יכול לבוא בחשבון.

תודה
    אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת כולסטרול LDL

הוספת תגובה

• יש מוצר ! פיטו-גארד של טבע

איתמר
    03/02/2010

אמנם אין במוצר קיו 10 ( אבל אם אתה לא לוקח סטטינים ( וגם אם כן....) אין לזה משמעות קלינית.

פיטו-גארד מכיל פיטוסטרולים שמסייעים בהורדת LDL כולסטרול ואומגה 3 להורדת טריגלצרידים.

הייחודיות של המוצר היא השילוב הייחודי ( צימוד אנזימטי) של שני המרכיבים , שעליו נערכו מחקרים קליניים בארץ ובעולם שהראו יעילות בשיפור פרופיל השומנים הנ"ל.

פיטו-גארד משווק על ידי חברת טבע ( ותוכל לראות יותר פרטים באתר האינטרנט שלהם))

ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן מכיר את פיטו גארד

אלון
    03/02/2010

אני אכן מכיר את המוצר פיטו גארד אך
    אני בכל זאת מעוניין לדעת האם קיימים בעולם מוצרים נוספים שמכילים את 3 המרכיבים
    פיטוסטרולים + אומגה 3 + Q10

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורדת כולסטרול

מיכאלה
    08/02/2010

ניסית לבדוק בסולגאר? אולי יש להם משהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 + Q10

דניאלה
    09/02/2010

אתה יכול לקחת בנפרד אומגה 3 ו- Q10...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו