מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת כולסטרול LDLאלון02/02/2010
מי יוכל לעזור לי ?
אני מחפש מוצר להורדת כולסטרול LDL באיכות גבוה מאוד שאינו נוזל(כמוסות או כמוסות ג'ל)
עדיפות גובהה למוצר שמכיל פיטוסטרולים +אומגה 3 + Q10
אך לצערי בארץ קיים רק המוצר של אלטמן - נוסטרול.
כל מוצר טוב איכותי שמיוצר על ידי ספק ידוע ואיכותי בעולם ונמכר באינטרנט יכול לבוא בחשבון.
תודה
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מוצר ! פיטו-גארד של טבע
איתמר03/02/2010אמנם אין במוצר קיו 10 ( אבל אם אתה לא לוקח סטטינים ( וגם אם כן....) אין לזה משמעות קלינית.
פיטו-גארד מכיל פיטוסטרולים שמסייעים בהורדת LDL כולסטרול ואומגה 3 להורדת טריגלצרידים.
הייחודיות של המוצר היא השילוב הייחודי ( צימוד אנזימטי) של שני המרכיבים , שעליו נערכו מחקרים קליניים בארץ ובעולם שהראו יעילות בשיפור פרופיל השומנים הנ"ל.
פיטו-גארד משווק על ידי חברת טבע ( ותוכל לראות יותר פרטים באתר האינטרנט שלהם))
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן מכיר את פיטו גארד
אלון03/02/2010אני אכן מכיר את המוצר פיטו גארד אך
אני בכל זאת מעוניין לדעת האם קיימים בעולם מוצרים נוספים שמכילים את 3 המרכיבים
פיטוסטרולים + אומגה 3 + Q10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת כולסטרול
מיכאלה08/02/2010ניסית לבדוק בסולגאר? אולי יש להם משהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 + Q10
דניאלה09/02/2010אתה יכול לקחת בנפרד אומגה 3 ו- Q10...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)