מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף תזונה להגבההmimi07/02/2010
קראתי באתר פירסומת לתוספי תזונה שנקראות"growth plex pro system . בפרסומת נטען שבכמוסות האלו יש את הורמון הגדילה hghאם אני זוכרת נכון ואפשר לקחת אותם עד גיל 45 והם מגביהים בכמה ס"מ ללא תופעות לוואי וזה טבעי וכו'.
זה נשמע חארטה ואני די בטוחה כמעט ב100 אחוז שזה חארטה, אבל אני בכל זאת שואלת פה את השאלה בשביל לקבל חיזוק, כי עם המטר וחצי שלי אני עוד עלולה להתפתות ולקנות את זה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך הגביה
איציק ברדה07/02/2010שלום לך
גביהה היא תהליך עקבי שנקבע על ידי מספר גורמים, שתוצאתם היא הארכת העצמות ע"י חלוקת תאים שנקבעת על ידי הסומטוטרופין (הורמון הגדילה) ונתמך על ידי בלוטות הורמונים אחרות בגוף. הורמון שנפלט על ידי הכבד בעידוד הורמון הגדילה הוא ה IGF-1 , שהוא הורמון דומה לאינסולין בפעולתו. שני ההורמונים האלו מיוצרים בכמות גבוהה עד תום תהליך הגדילה. אימונים סדירים, ותזונה סדירה הכוללת חלבון, חשובה מאד לעידוד ייצור ההורמונים האלו.
מרבית הצמיחה הישירה מתרחשת מגדילה של הסחוס בקצה העצמות הארוכות שעוברות תהליך של התאבנות והופכות לעצמות. הרגליים מרכיבות חצי מגובהו של האדם ונקבעות בעיקר לפי מין האדם. גובה הרגליים גם קשור לצמיחה של עמוד השדרה. אצל גברים בד"כ יש יחס של יותר "רגל" לעומת מותניים, לעומת האמונה הרווחת שקשורה לסקסיות של הנשים עם רגליים ארוכות. מרבית הצמיחה מתרחשת בעת "פרץ צמיחה" שיכול להתרחש בעת היות האדם נער בגילאי 13-14 ולעיתים פורצת אך ורק בגילאי ה20 המוקדמים. צמיחה "עקבית" לאורך מספר שנים כמעט ולא מתרחשת ולרוב מפסיקה בגילי ה20 כך שאת יכולה לקחת את הכמוסות בגיל 45 אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שתיגבהי בגיל זה אלה רק אם את עומדת על אותם כמוסות.
כמו כן לתהליך הגביה מתווספים ערכים נוספים כמו תורשה תזונה ואורך חיים שינויים בגורמים אלה יכולים להשפיע בגילאי העשרה או תחילת שנות העשרים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה
סתיו26/09/2013אני בת 17 ואני 1.46 , הייתי שמחה לגבוהה לפחות עוד 10-15 ס"מ אבל, לא מקבלים תמיד מה שרוצים... יש משהו שאני אוכל לעשות בנידון שיש לך המלצה עליו? ויטמינים או משהו בסגנון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)