מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ויטמינים משמיניםתות21/02/2010
אני לוקחת מדי יום ויטמינים : סידו, דיויט, אומגה 3 וויטמין C . ברצוני לדעת האם ויטמינים אלה משמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים ואקנה
טלי18/01/2013שלום,
התחלתי לקחת ויטמין B12, ויטמין D וחומצה פולית לפני 3 שבועות ולפני שבועיים הופיעו לי פצעי אקנה בפנים ובצוואר- תופעה שאינה חולפת.
האם זה יכול להיות בגלל הויטמינים??
תודה מראש, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים ואקנה - תגובה
איציק ברדה25/02/2013שלום טלי
לפעמים וטמינים יכולים לעודד תהליכים בגוף בינהם תהליכים הורמונלים.
אך יתכן גם שאין קשר בין המקרים.
מומלץ להפסיק ולהוסיף כל יום תוסף אחד ולראות עם זה גורם להתפתחות של פצעי האקנה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ויטמינים משמינים - תגובה
איציק ברדה25/02/2013שלום תות
הערך הקלורי של הויטמינים הוא מאד נמוך בין 2-7 ק"קל.
לכן הויטמינים אינם משמינים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ויטמינים משמינים - תגובה
בועז שוורץ25/02/2013היי
ויטמינים בדר"כ אינם משמינים
יש לזכור כי אומגה 3 הינו שמן כמו ויטמינים D אך הכמות הקטנה שנוטלים לא אמורה להוות בעיה.
ויטמיני B בנטילה ארוכת טווח אצל חלק מהמטולים גורמים לעידוד התיאבון.
במרכיבים שציינת לא אמורה להיות בעיה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ23/02/2010שלום
לגבי הויטמינים שציינת התשובה היא לא. הם לא משמינים
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים להשמנה
רימה25/02/2013אני מאוד רזה ומעוניינת להשמין
על איזה ויטמין אתם ממליצים שאוכל לעלות במשקל
אני בת 25 גובה 168 ומשקל 42
שזה נחשב תת משקל
נא לעזור לי דחוווף בבקשה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)