מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרגליצרידים נמוכיםקרן24/02/2010
בבדיקות הדם האחרונות שעשיתי הטרגליצרדים שלי במינוס ואבקש לדעת מה זה אומר והאם זה משפיע על אורח החיים
ניגשתי לבדיקות כיוון שאני רוב הזמן די חלשה הויטמין B12 נמוך באופן קבוע הוא היום לא במינוס אך הוא נמוך גבולי בעבר עשיתי זריקות וזה היה בסדר
האם יש קשר בינהם??? ומה זה אומר כשהטרגליצרדים נמוכים האם יש השפעה על האנרגיה בגוף???האם זה יכול לגרום לסחרחורות??? והאם זו יכולה להיות סיבה להקאות, בחילות ועייפות????
אני מודה לכם מראש על תשובתכם
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ27/02/2010שלום
אני צריך לדעת פרמטר מדוייק כדי לחוות את דעתי.
מחסור בויטמין B12 ולפעמים בברזל וויטמיני B בכלל יכול לגרום לבעיות אותן את מציינת.
בכל אופן אנא התייעצי עם איש מקצוע לשם איבחון מדוייק והתאמת טיפול נכון.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרגליצרדים
קרן03/03/2010בועז היי,
אני לא מבינה בעניין הרפואה אך זה מצחיק שאני שואלת רופא בקופת חולים על עניין הטרגליצרדים
הנמוכים והוא משיב שהוא לא ראה בחיים שמישהו הגיע עם נמוך ושבדרך כלל זה תמיד גבוה ושזה מעניין מה זה אומר
נורא נחמד לשמוע מרופא תשובה כזו וזה לאחר שהרופא משפחה שלי בכלל לא ייחס לכך חשיבות
ואז ניסיתי להתעניין כאן בפורום ושוב לא קיבלתי תשובה.
בועז
הערך של הטרגליצרדים הוא 21 אבל השאלה שלי כרגע היא מה זה גורם בכללי במידה ובאמת זה נמוך מה זה עושה?????
ויטמין B12 גורם לחולשה ועייפות אז למה הטרגליצרדים גורמים????
אנא נסה לענות לי זה מעניין אותי בגלל שהרופא לא ידע לענות לי ואני רוצה לדעת מה המשמעות
אני מודה לך מראש על תשובתך
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)