טרגליצרידים נמוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרגליצרידים נמוכים
    קרן
    24/02/2010

בבדיקות הדם האחרונות שעשיתי הטרגליצרדים שלי במינוס ואבקש לדעת מה זה אומר והאם זה משפיע על אורח החיים
    ניגשתי לבדיקות כיוון שאני רוב הזמן די חלשה הויטמין B12 נמוך באופן קבוע הוא היום לא במינוס אך הוא נמוך גבולי בעבר עשיתי זריקות וזה היה בסדר
    האם יש קשר בינהם??? ומה זה אומר כשהטרגליצרדים נמוכים האם יש השפעה על האנרגיה בגוף???האם זה יכול לגרום לסחרחורות??? והאם זו יכולה להיות סיבה להקאות, בחילות ועייפות????

אני מודה לכם מראש על תשובתכם
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרגליצרידים נמוכים

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    27/02/2010

שלום
    אני צריך לדעת פרמטר מדוייק כדי לחוות את דעתי.
    מחסור בויטמין B12 ולפעמים בברזל וויטמיני B בכלל יכול לגרום לבעיות אותן את מציינת.
    בכל אופן אנא התייעצי עם איש מקצוע לשם איבחון מדוייק והתאמת טיפול נכון.
    בהצלחה
    בועז שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרגליצרדים

קרן
    03/03/2010

בועז היי,
    אני לא מבינה בעניין הרפואה אך זה מצחיק שאני שואלת רופא בקופת חולים על עניין הטרגליצרדים
    הנמוכים והוא משיב שהוא לא ראה בחיים שמישהו הגיע עם נמוך ושבדרך כלל זה תמיד גבוה ושזה מעניין מה זה אומר
    נורא נחמד לשמוע מרופא תשובה כזו וזה לאחר שהרופא משפחה שלי בכלל לא ייחס לכך חשיבות
    ואז ניסיתי להתעניין כאן בפורום ושוב לא קיבלתי תשובה.
    בועז
    הערך של הטרגליצרדים הוא 21 אבל השאלה שלי כרגע היא מה זה גורם בכללי במידה ובאמת זה נמוך מה זה עושה?????
    ויטמין B12 גורם לחולשה ועייפות אז למה הטרגליצרדים גורמים????
    אנא נסה לענות לי זה מעניין אותי בגלל שהרופא לא ידע לענות לי ואני רוצה לדעת מה המשמעות
    אני מודה לך מראש על תשובתך
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו