מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטר פילורייוסי27/02/2010
שלום
הודות לחשד של מטפל ברפואה משלימה נשלחתי לבדיקת נשיפה של חיידק ההליקובקטר.
התשובה הדהימה אותי ואת המטפל - 69 - שזה יותר מפי 10 מהרף המותר.
מה הטיפול המומלץ. האם לקחת את הטיפול המשולש שרופא המשפחה הציע לי והמטפל לא כל כך היה בעדו.
אני חייב לציין כי אין ללי שום כיב או צרבת
אני בן 45 נשוי ואב ל- 2.
אשמח לקבל את תגובתכם המלומדת.
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ27/02/2010שלום יוסי
אתה לא לבד. 70% מנשאי חיידקה ההליקובקטר פילורי הם ללא ביטוי של כיב פפטי או צרבות, אך אפשר לזהות די בקלות לפי בדיקות דם: רמות אאוזונופילים גבוהות מ- 2.5%, ליחה מרובה, גזים, מחסור במשק הברזל, ובויטמין B12 אופייניים ביותר.
הטיפול אותו יישמתי בהצלחה מרובה בקרב עשרות מטופלים כולל מס' פרמטרים:
דיפנדר של פיור - שמן אורגנו עם אובליפיחה - יעיל כנגד המזהם וממריץ שיקום ריריות פגועות.
פורמולת צמחי מרפא שמותאמת לרוב באופן אישי.
פרוביוטויקה שמשקמת את הפאורה של המעי.
פורמולה שכוללת ברזל, ויטמין C B12, וחומצה פולית.
אצת כלורלה או גרין מגמה יעילה מאוד בהרחקת טוקסינים - רעלניים מהגוף
תזונה שנמנעת ממתוקים, פחמימות לבנות ואפילו עמילניים ומבוססת על צריכת ירקות, קטניות, דגים, זרעים, בצים וכו'.
דבר נוסף וחשוב במיוחד: חיידק ההליקובקטר פילורי נחשב מדבק במיוחד. לכן יש להעביר את דת זוגתך גם טיפול באם הינך רוצה להישאר נקי מהחיידק ולא להידבק שוב, שמור על היגיינה והפרדת כוסות וכלי אוכל מהילדים, אינך רוצה להדביק אותם!!!
אנא מצא מטפל טיביע שמתמחה בטיפול בחיידק שילווה אותך, אפשר גם בלי הטיפול התרופתי!!!
בהצלחה
אשמח לשמוע תוצאות הטיפול
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר פילורי
יוסי27/02/2010היי בועז
תודה על תשובתך , בהחלט מלומדת
אתה כל כך צודק, 3 שנים יש לי ליחה שלא נרפאית והרופאים עובדי עיצות, אתה חושב שזה קשור לחיידק?
רמת האאוזונופילים שלי 5.5 הרופא אמר שזה בגבול ובסדר - האם הפרמטר ידוע לרופאים?
מה אחוזי ההצלחה של הטיפול?
על רוב המוצרים קראתי , עד כמה חשוב הדיפנדר ואיפה משיגים אותו או קוראים חומר עליו?
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ27/02/2010הדיפנדר הינו המוצר הראשון בחשיבותו לטיפול בהליקובקטר פילורי, אני עצמי השתתפתי בבדיקת המוצר טרם יציאתו לחנויות טבע ובתי מרקחת - שם תוכל למצוא אותו.
זהו מוצר חדש ויעיל מאין כמוהו - התכולה של שמן אורגנו ושמן אובלפיחה שאיננה קיימת לפי ידיעתי במוצר אחר - עושה את ההבדל.
חפש אותו ב - PURE.ORG.IL
אכן רוב הרופאים לא מקנים לתוצאות בדיקות הדם הלתי מוחלטות חשיבות רבה מדי.
אגב, אני סמוך ובטוח כי בבטן שלך תמצא המון נקודות אדומות שהם גם איזשהו מדד להליקובקטר.
כל טוב ובהצלחה.
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)