מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין D + Aשאולי08/03/2010
שלום,
ראשית היה לי מקרה מוזר עם ויטמין D, ואשמח לדעתכם. בבדיקת דם היה לי 14. לאחר שלקחתי 800 יחידות ליום במשך 3 חודשים זה עלה ל-25. אבל אז קרה דבר מוזר - העלתי את הכמות ל-2000 יחידות ליום, והתוצאה ירדה ל-13! האם זה הגיוני?
כמו כן,
קניתי עכשיו שמן כבד-דגים של סולגאר, שכל קפסולה בו מכילה:
ויטמין D3 - 400 יחב"ל
ויטמין A - 1000 יחב"ל
אני מעוניין לקחת 2000 יחב"ל ליום, כדי להעלות במהירות את התוצאה שלי.
האם זה בטיחותי לקחת 5 קפסולות מויטמין הנ"ל?
בחשבון פשוט זה אומר שיצא לי ויטמין A בכמות יומית של 5000
תודה
שאולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תשובה?
שאולי10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לכם מושג מה
שאולי11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין D
איציק ברדה18/03/2010שלום לך
עליך לדעת שויטמין A וD הם ויטמינים מסיסים בשמן והם נאגרים בגוף וזמן הפינוי שלהם ארוך יותר מהויטמינים המסיסים בשמן.
לכן לא הייתי ממליץ לך לקחת כמות גבוה של המוצר אלה להסתפק בכמוסה אחת או שניים ליום.
הדבר יהיה יעיל יותר מלקחת כמות גבוה של כמוסות ביום.
לגבי הבדיקות לפעמים ישנם טעויות בבדיקה ולפעמים אם עושים את הבדיקה קרוב לנטילה הריכוז בדם באותו רגע יכול להיות גבוה.
הייתי ממליץ לך לבדוק שוב ,ליפני הבדיקה לא להשתמש במוצר 3 ימים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)